Bram en Esra zijn herenigd in Zweden: 'Blij om weer thuis te zijn'

Entertainment
woensdag, 15 november 2023 om 14:43
esra en bram herenigd
Dat Bram en Esra elkaar helemaal hebben gevonden na hun deelname aan B&B Vol Liefde is inmiddels geen geheim meer. De twee waren even gescheiden van elkaar, maar zijn nu weer herenigd in Zweden.

Bram en Esra zijn weer herenigd

Het is geen geheim meer dat Bram en Esra elkaar helemaal hebben gevonden na hun B&B Vol Liefde -avontuur. Bram nam deel aan het programma vanuit Zweden met de hoop een leuke vrouw te ontmoeten. Hoewel hij eindigde met Carolien, bleek de echte vonk pas later over te springen met Esra na de reünie. Op een dag belandden ze toevallig op hetzelfde terras en vanaf dat moment ging het snel.
De afgelopen twee weken moesten Bram en Esra gescheiden doorbrengen. Esra keerde tijdelijk terug naar Nederland wat voor de twee tortelduifjes erg zwaar viel. Nu ze weer terug is in Zweden deelt ze meteen een foto samen met Bram om haar blijdschap met anderen te delen. Ze schrijft erbij: " Gek op jou" en " Zo blij om weer thuis te zijn". Bram reageert onder de foto met de tekst: " Heb jou gemist, lieverd".
Het stel had eerder al aangegeven dat ze elkaar zouden gaan missen als Esra tijdelijk terug naar Nederland zou gaan. Bram had er ook duidelijk moeite mee: " Dat vind ik best wel lastig, want het gaat heel goed tussen ons, " zei Bram. Nu kunnen ze echter weer volop genieten van elkaars gezelschap.

Reacties

Ook de volgers van Bram en Esra zijn blij voor ze. Zo schrijft iemand: " Jullie zijn zo'n leuk stel. Ik hoopte stiekem al een beetje dat jullie samen zouden komen heb het helemaal gevolgd echt fan van jullie. "
En iemand ander schrijft: " Zo leuk om te zien dat jullie elkaar gevonden hebben! " Een ander vervolgt: " Heel leuk stel zijn jullie, als plekken voelen als thuis dan moet je die plekken koesteren. "