Erland woont zonder Wendy in Rotterdam: Is de scheiding realiteit?

Entertainment
woensdag, 15 november 2023 om 14:14
wendy van dijk en erland uit elkaar
Het lijkt erop dat het huwelijk van Wendy van Dijk en Erland Galjaard definitief naar de knoppen is. Erland heeft laatst een appartement in Rotterdam gekocht en nu woont hij daar doodleuk zonder Wendy. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij zelfs zijn trouwring al afgedaan.

Erland koopt nieuw appartement

Er circuleren al een tijdje geruchten over problemen in het huwelijk van Wendy van Dijk en Erland Galjaard. Ze houden allebei de lippen stijf op elkaar over de situatie, maar onlangs bracht Story naar buiten dat Erland onlangs een prijzig appartement in Rotterdam heeft gekocht, helemaal op zijn naam en met zijn eigen geld.
Eerst was het niet helder of Erland van plan was om daadwerkelijk in het appartement te gaan wonen of dat het slechts een investering was. Nu blijkt het toch dat hij er inderdaad zijn intrek heeft genomen. Tot voor kort stond Erland nog geregistreerd in Nigtevecht, maar onlangs heeft hij zich laten inschrijven in Rotterdam.

De trouwring is af

Afgelopen vrijdag werd Erland gespot bij het appartement door Story
-fotograaf Edwin Smulders, die een flinke boodschappentas van Dirk van den Broek bij zich had. Op de gepubliceerde foto's is niet alleen te zien dat Erland nu zelf zijn boodschappen doet, maar ook dat hij geen trouwring meer draagt. Is de scheiding nu dan echt definitief?
Dit is niet de eerste keer dat Wendy en Erland in een huwelijkscrisis verkeren. In 2019 gaven ze toe dat ze vaak in verschillende huizen woonden. "Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt" , zeiden ze toentertijd in gesprek met het AD . Hoewel Erland af en toe verbleef in een studio in Amsterdam, probeerden ze er samen uit te komen. Het is niet duidelijk of Wendy en Erland binnenkort opnieuw met een verklaring zullen komen.

Huisvriend reageert op speculaties

Wat klopt er nu wel en niet aan de verhalen die rondgaan over Wendy en Erland? Huisvriend Marie reageert hierop.Ik weet wel beter “, zegt Marie. “ Ze zijn nog hartstikke gelukkig met elkaar. Daar is geen woord aan gelogen. Toevallig was ik vorige week nog bij haar thuis om de kinderen te knippen, maar ook Erland heb ik een knipbeurt gegeven.