Maxime Meiland geeft reactie op wraakactie van huisvriendin Caroline

Entertainment
door Sophie
donderdag, 25 mei 2023 om 14:32
maxime meiland caroline boek
De voormalig huisvriendin van de familie Meiland, Caroline van Eeden, heeft een appeltje te schillen met Maxime Meiland en haar boek. Ze wil er alles aan doen om het boek van Maxime uit de schappen te krijgen, maar wat vindt Maxime hier nou van?

Caroline van Eeden wil het boek uit de winkels

De advocaat van Caroline heeft meerdere aangetekende mails gestuurd naar de familie Meiland. Twee weken voor de publicatie van het boek van Maxime, heeft Caroline geëist dat alles wat er over haar in het boek stond, eerst goedgekeurd zou worden door haar. De Meilandjes hebben deze mails genegeerd en het boek in de winkels gelegd. Na het uitgeven van het boek, kregen ze nog meer mails van de advocaat.
Caroline is van mening dat zij slecht neergezet wordt in het boek van Maxime. Maxime vertelt namelijk over een knokpartij die ze met Caroline heeft gehad, maar deze is er volgens de voormalig huisvriendin nooit geweest. Caroline wil dan ook dat het boek uit de winkels wordt gehaald óf ze wil een schadevergoeding van de familie.

Maxime Meiland reageert

Maxime maakt zich geen zorgen dat haar boek alsnog uit de winkels gehaald zal worden. "Mijn boek ligt nu al geruime tijd in de winkel en van Caroline heb ik niets meer gehoord."
Het zou ook maar een schreeuw om aandacht zijn, denkt Maxime. "Waarschijnlijk heeft ze dit alleen maar geroepen om weer even in de belangstelling te staan."