Maxime Meiland in grotere geldproblemen: 'Auto te koop'

Entertainment
vrijdag, 10 november 2023 om 9:48
ontwerp zonder titel 2023 11 10t094045439
Maxime Meiland heeft net alle verhuisdozen uitgepakt, of ze mag de verhuisdozen weer inpakken. Ze heeft namelijk haar villa weer te koop gezet, maar dat is niet het enige dat ze te koop zet, want haar auto is nu ook op Marktplaats te vinden.

Villa Maxime Meiland en Leroy

In februari sloegen Maxime Meiland en haar man Leroy Molkenboer de handen ineen en kochten een gigantisch huis in Noordwijk . Aanvankelijk hing er een prijskaartje van 2.295.000 euro aan de villa, maar Maxime, de 'goede onderhandelaar', wist het bedrag omlaag te praten naar 2.175.000 euro. Met het aanzienlijke vermogen van Maxime was betalen natuurlijk een eitje.
Wat kregen ze voor dat geld? Nou, zes slaapkamers en vier badkamers verspreid over drie verdiepingen. Plus, er is een losstaande garage waar ze hun auto's kunnen parkeren. Ze regelden hiervoor een hypotheek van bijna twee miljoen euro en legden zelf nog iets meer dan twee ton neer.
Het huis van Maxime en Leroy staat momenteel te koop voor een bedrag van € 2.195.000 dat zijn wel aanzienlijke kosten voor de koper. Ook zouden er meer kosten met zich meekomen, omdat de villa van Maxime en Leroy namelijk energielabel G heeft, wat volgens tv-makelaar Alex van Keulen neer aat komen op “ Dat betekent stoken, stoken en nog eens stoken. In zo’n woning muurisolatie aanbrengen … dat loopt ontzettend in de papieren. ” Het aanbrengen van muurisolatie in zo’n woning brengt aanzienlijke kosten met zich mee. “ Er staan ook woningen te koop met hetzelfde bedrag, maar dan energielabel A. Ja, G staat voor grot “, vertelt Alex.

Verkoop auto

Maar de villa is niet het enige dat Maxime te koop heeft gezet. Volgens RealityFBI, heeft Maxime ook haar auto te koop gezet. Het gaat om een Mini Countryman SE All4 plug hybride, de auto komt uit 2019. En voor dat alles mag je een bedrag van 37.000 aftikken. Zou het er dan mogelijk op neer kunnen komen dat Maxime meer geld zorgen heeft, dan dat ze laat weten? Of heeft ze haar auto te koop gezet, omdat ze gewoon toe is aan wat nieuws, dus een nieuwe auto wil aanschaffen.
afbeelding van whatsapp op 2023 11 10 om 090118 284e32dd
Beeld: Instagram @reality_fbi