Geldzorgen dwingen Maxime Meiland tot verkoop villa

Entertainment
door Indy
dinsdag, 10 oktober 2023 om 8:41
maxime meiland leroy villa te koop
De geruchten gingen al langer rond: Maxime Meiland dreigt haar villa te verliezen door geldproblemen. Het einde van Chateau Meiland is in zicht en laat dat nou net de grootste inkomstenbron van de Meiland-ster zijn. Het is inmiddels zo ver: het verkoopbord staat in de tuin.

De villa van Maxime Meiland

Maxime Meiland kocht in februari samen met haar man Leroy Molkenboer een prachtige miljoenenvilla in Noordwijk . De villa stond te koop voor een bedrag van 2.295.000 euro. Toch wist ‘harde onderhandelaar’ Maxime deze prijs tot 2.175.000 weten te krijgen. We weten dat het vermogen van Maxime Meiland ook zeker niet mis is, dus het betalen kon ze destijds zeker.
Ze kregen hiervoor zes slaapkamers en vier badkamers, verdeeld over drie etages. Ook is er een vrijstaande garage waar zij hun auto’s kunnen parkeren. Ze namelijk een hypotheek van bijna twee miljoen euro, en legden iets meer dat twee ton eigen geld in.

Geldproblemen

Waar Maxime de villa eerst nog met gemak kon betalen, lijkt dat nu verleden tijd. Nu er een einde aan Chateau Meiland lijkt te komen, dreigt Maxime haar villa te verliezen . Ze verdiende ontzettend veel geld met het programma, dus als die tot zijn einde komt, betekent het dat Maxime een grote inkomstenbron misloopt.
Volgens weekblad Party
zou haar inkomen bijna volledig afhankelijk zijn van de serie. Ze heeft nog wel geprobeerd om aan een andere inkomstenbron te komen, maar elke onderneming kostte haar meer geld dan dat ze ermee verdiende. De sponsordeals die ze heeft op Instagram, zijn eigenlijk ook allemaal aan de serie verbonden.

Verkoopbord in de tuin

En inmiddels is het zo ver: op de Instagram van een makelaarskantoor is te zien dat de villa binnenkort de verkoop in gaat. Het is nog niet bekend voor welk bedrag. Dat wordt later deze week bekend gemaakt. Voor hoe het er nu uitziet, verhuist Maxime met haar gezin mee naar de nieuwe villa van haar ouders Erica Meiland en Martien Meiland .
screenshot 2023 10 10 at 093707
Beeld: Instagram @wilbrink_vdvlugt