Thierry Baudet haalt uit naar Samantha Steenwijk

Entertainment
door Indy
maandag, 09 oktober 2023 om 16:55
template roddel 11
Op TikTok deelt Thierry Baudet sporttips aan zijn volgers. "Probeer elke week drie keer te sporten, dan blijf je gezond", zegt de politicus. Paardrijden is volgens hem geen sport en telt volgens Thierry niet mee. Met deze uitspraak lijkt hij uit te halen naar zangeres Samantha Steenwijk .

Sneer naar Samantha Steenwijk

"Bonje met paardrijders binnen 3…2…1…” , zet Thierry bij de video. Hiermee lijkt hij een sneer te maken naar Samantha. De zangeres beweerde dat ze in korte tijd 22 kilo was afgevallen door paard te rijden, maar Yvonne Coldeweijer geloofde het niet. Zij stelde dat er dieetpillen aan te pas waren gekomen.
De roddelkoningin kan het dan ook niet laten om te reageren op de video van Thierry. "Ik zou hem aanklagen Samantha” , grapt Yvonne op haar juicekanaal .

Rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer

De grap over het aanklagen komt niet helemaal uit de lucht gevallen. Vorig jaar april stonden Yvonne en Samantha namelijk tegenover elkaar in de rechtbank. De bewering van roddelkoningin dat Samantha zou zijn afgevallen door illegale dieetpillen en dat ze hierover niet eerlijk was naar de buitenwereld, schoot in het verkeerde keelgat bij de zangeres.
Samantha sleepte Yvonne voor de rechter, om ervoor te zorgen dat ze dit nieuws moest rectificeren. De zangeres wilde een rectificatie en een schadevergoeding van 5000 euro naar aanleiding van een video. De rechter oordeelde dat Yvonne de uitspraak moest rectificeren binnen 48 uur zonder enig weerwoord of tegenspraak. De schadevergoeding van 5000 euro werd afgewezen, wel moest ze zo’n 2500 euro betalen aan proceskosten.
De zangeres lijkt de situatie maar niet los te kunnen laten en haalt nog regelmatig uit naar Yvonne. In een interview met Beau Monde
noemde Samantha haar onder andere 'een heel zielig meisje'. Volgens Samantha zou Yvonne op allerlei manieren geprobeerd hebben om zelf door te breken, maar dit is haar nooit gelukt. “Dat is haar nooit gelukt en uit frustratie gaat ze maar over anderen zitten roddelen om zelf bekend te worden.”
Bekijk de video van Thierry hieronder: