Wim Beelen verliet déze vrouw voor Sylvie Meis

Entertainment
door Indy
maandag, 09 oktober 2023 om 16:20
wim beelen sylvie meis ellen
Sylvie Meis is weer gelukkig in de liefde. Afgelopen weekend werd bekend dat Sylvie een relatie heeft met de multimiljonair Wim Beelen. Maar tot voor kort was Wim nog samen met een andere vrouw. Verliet hij déze vrouw voor Sylvie?

Sylvie en Wim

Volgens de Duitse krant Bild heeft Sylvie Meis een nieuwe liefde in haar leven: ondernemer Wim Beelen. De twee zouden al enkele weken een relatie hebben. Geld lijkt geen punt van zorg te zijn in deze nieuwe relatie. Wim is goed voor een aanzienlijke 200 miljoen euro.
De twee kruisten hun paden in september, toen Sylvies zoon Damián zijn voetbalcontract tekende bij Ajax. Wim is woonachtig in Amsterdam. Dit betekent dat de Sylvie en Wim regelmatig heen en weer moeten reizen tussen de Nederlandse hoofdstad en Hamburg, waar Sylvie woont. De twee hebben de relatie nog niet bevestigd.

Andere vrouw

Wim zou tot voor kort samen zijn geweest met een andere vrouw. Dit meldt RealityFBI op Instagram. "Wim sprak onlangs nog over ‘mijn vrouw’ op LinkedIn"
, schrijft het kanaal. Inmiddels heeft Wim het aangepast op zijn pagina. "Alleen Google heeft dat nog niet opgepakt.”
Een bron kan aan het juicekanaal bevestigen dat hij onlangs nog samen was met een andere vrouw. "Hij was niet getrouwd” , zegt de bron tegen RealityFBI . "Hij was heel lang samen met een vrouw. Maar niet getrouwd met haar.”

Wie verliet Wim?

Maar wie is deze vrouw? Het zou gaan om Ellen die een eigen praktijk runt voor natuurgeneeskunde. Ze kwam jaren geleden nog in het nieuws omdat ze een recordopbrengst voor een actie van Free a Girl had opgehaald. Ellen liet zich bij de actie, die Lock me Up heette, twaalf uur lang vrijwillig opsluiten in een hoekje van één bij twee meter om meisjes in India uit de prostitutie te kunnen laten halen. Ze haalde in haar eentje een recordopbrengst van maar liefst 32.000 euro op. Op de foto die destijds door de lokale media werd gedeeld, is ook Wim te zien.