Mia Nicolai zet haarzelf gigantisch voor schut: 'Ze doet een Dotannetje'

Entertainment
door Tika
dinsdag, 01 augustus 2023 om 16:04
mia nicolai over het songfestival hoop dat iedereen het achter zich kan laten 1
Het is alweer een tijdje geleden, maar ik denk dat niemand het oorverdovende optreden van Mia en Dion is vergeten. Sindsdien zijn hun wegen gesplitst en werkt Mia Nicolai aan haar solocarrière. Tijdens het maken van een TikTok video valt ze (hard) door de mand.

Solocarrière Mia Nicolai

Het is inmiddels een aantal maanden geleden toen Mia en Dion op het grote podium van het Songfestival stonden . Denk dat we dat dat een optreden was om niet snel te vergeten, op een negatieve manier... Sindsdien hebben ze hun samenwerking achterwege gelaten en gaan ze beide hun eigen weg. Rondom Dion horen we eigenlijk niks meer, maar Mia is bezig met haar solocarrière. Onlangs bracht ze nog nieuwe muziek uit.

TikTok trend

Op TikTok zie je vaak video's voorbijkomen waarbij iemand voorbijgangers vraagt waar ze naar luisteren. Mia sloot zich aan bij de trend en stelt een voorbijganger de vraag: "Waar ben je naar aan het luisteren." "Ik luister naar 'Loop' van Mia Nicolai",
reageert de vrouw. Mia's geluk kan niet meer op, maar toch heeft de video een vreemde ondertoon. Volgers denken namelijk dat het in scene is gezet. "Dat was geen vreemde" , schrijft iemand onder de TikTok. "Ja, je moet wat als je niet meer relevant bent", zegt een ander. En als klapper op de vuurpijl: "Als je zangcarrière mislukt, kan je altijd nog actrice worden.” Wie weet...

Ontzettend gênant

Hiermee scoort Mia een nieuwe bijnaam voor haarzelf, namelijk Dotan. "Dit noemen we een Dotan", reageert een volger. Ook wordt onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer veel getagd. Na wat speurwerk blijkt dat de dames elkaar volgen op Instagram. Beetje trieste bedoeling. Yvonne noemt het dan ook 'ontzettend gênant' en we zijn het meer dan eens met haar.