Sander Schimmelpenninck druk bezig met voorbereidingen voor het vaderschap

Entertainment
door Denise
dinsdag, 01 augustus 2023 om 15:54
ontwerp zonder titel 2023 08 01t154757769
Sander Schimmelpenninck wordt binnenkort vader. En om alles zo goed mogelijk te verlopen oefent hij alvast een beetje. En dat doet de presentator met zijn andere kindje, hond Max. Dit levert dan ook hilarische beelden op op Instagram.

Vaderschap

Een tijdje geleden werd bekend dat presentator Sander voor het eerst vader wordt. Over een korte tijd verwachten Sander en zijn partner Lotta Klemming, die uit Zweden komt, hun eerste kleine spruit. Dat betekent een spannende tijd voor het koppel, maar voor die tijd moeten er nog baby spulletjes worden gekocht. Een buggy is al afgevinkt van de lijst, dat is te zien in een Instagram post die Sander deelt. Hij laat zien dat hij helemaal klaar is voor het vaderschap, doordat ze een jaar geleden hun hond, Max verwelkomden.


Reacties hilarische foto

Op de foto die hij deelt zien we de hond in de kinderwagen en kijkt hij met een schuin oog naar de camera. "Nu alleen nog een mand en riem kopen voor mijn dochter", schrijft hij bij de foto. Ook zijn volgers vinden het grappig. Zo luiden de reacties: "Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter! Ze heeft jouw looks" Een ander iemand zegt: "Vet handig hoor zo'n tuigje voor je kindje, vanaf 2 jaar."
In zijn zijn Zelfspodcast gaf Sander al eerder aan dat hij uitkijkt naar het vaderschap. "We zijn al zeven jaar samen en dan is het echt leuk om een volgende stap te maken. Ook voor je persoonlijke ontwikkeling is het leuk. Ik ben er gewoon aan toe en heb er veel zin in."