Michael van der Plas bezegeld liefde met gedurfde actie

Entertainment
door Tika
woensdag, 14 juni 2023 om 13:51
michael van der plas bezegeld liefde met gedurfde actie
Al enige tijd is Michael van der Plas weer gelukkig in de liefde. Om de liefde te bezegelen heeft hij haar naam op zijn pols laten tatoeëren.

Wie is Michael van der Plas?

Michael kennen we natuurlijk als ex van Samantha de Jong aka Barbie, van het ordinaire tv-programma ' Oh Oh Cherso' . Zij waren Nederlands favoriete koppel en kregen samen verschillende realityseries. Helaas zijn ze na een aantal jaar uit elkaar gegaan. Samantha raakte ontspoord en Michael, ja, hij deed gewoon zijn ding.

Nicol Kremers en Michael van der Plas

Begin dit jaar werd hij nog gelinkt aan niemand minder dan Nicol Kremers . Haar kennen we als ex van Peter Gillis. De twee hadden contact over de app, maar een afspraakje in het echt, waar Nicol Kremers o zo wanhopig voor was, kwam er niet van.

Driehoeksverhouding van Nicol, Mike en Michael

Eerder schreven we al over de ingewikkelde driehoeksverhouding van Nicol . Terwijl ze met Michael aanpapte, was ze nog aan het daten met Mike uit Schoonhoven. Ondanks dat, had ze interesse in Michael, maar de gevoelens waren niet wederzijds. Hij had het namelijk gezellig met ene Charel, zij is heel toevallig de ex van Mike.

Tattoo voor Charel

Bijna een half jaar verder lijken de twee nog erg gelukkig samen. Ze zijn erg privé, maar misschien is dit wel de key to succes. Om de liefde te bezegelen heeft hij haar naam op zijn pols laten tatoeëren.
whatsapp image 2023 06 13 at 160203
Beeld: Instagram @reality_fbi
Tegenwoordig zijn er heel veel goede laserklinieken, mocht de relatie stranden, heeft Michael ze voor het kiezen.