Moeder Mary Borsato over Marco Borsato: 'Ik word fel'

Entertainment
dinsdag, 19 september 2023 om 11:37
moeder marco borsato fel
Begin dit jaar werd bekend gemaakt dat de rechtszaak van Marco Borsato, over grensoverschrijdend gedrag wordt geseponeerd. Er loopt nog wel een andere zaak tegen Marco. Shownieuws heeft Mary Borstato gesproken over de situatie van haar zoon.

Mary Borsato over rechtszaak Marco Borsato

"Niet alleen als artiest, maar ook als mens was hij heel groot en dat is in één keer om zeep geholpen. Ik vind dat heel erg. Want ik en iedereen die hem kent, weet wat voor fantastisch mens het is", aldus de moeder van Marco Borsato. Ze vindt het echt verschrikkelijk hoe mensen over haar zoon praten. We kunnen zien dat de hele situatie van haar zoon, haar echt raakt als moeder. "Ik word in één keer helemaal fel als je het erover hebt."
Toch probeert Mary positief te blijven rondom de hele situatie. “Als ik bij Marco ben, dan hebben we het leuk samen. We willen alleen maar positiviteit en gezelligheid. Dan kom je het verst. We gaan ervan uit dat alles positief afloopt.”

Rechtszaak Marco Borsato

Vorig jaar, in januari, beweerde allemaal kandidaten en medewerkers van The Voice Of Holland
dat Marco hun zou hebben aangeraakt. In maart maakte het Nederlands Openbaar Ministerie bekend dat het onderzoek tegen Marco over de aantijgingen tijdens The Voice werd geseponeerd
vanwege een gebrek aan bewijs. Shownieuws sprak onlangs ook de advocaten van Marco, het OM neemt volgende maand ene beslissing over de vervolging van Marco . Zowel Carry als haar partner Geert-Jan Knoops, die Marco ondersteunen. Inhoudelijk konden de advocaten niet veel zeggen over de zaak van Marco. Carry laat wel weten dat Marco stand houdt . En haar partner vult aan: "Nooit opgeven als je in je recht staat."
Een voorspelling van hoe de zaak zal gaan lopen wilde de advocaten niet geven. "Het kan alle kanten op",
zei Carry. Wel vond Carry het 'middeleeuws', dat haar client al veroordeeld is zonder dat er echt goed onderzoek is gedaan naar wat er werkelijk waar is gebeurd. "Het feit dat Marco vanaf het begin is gebrandmerkt, zijn beeld uit Madame Tussauds is gehaald en zijn muziek niet meer is gebruikt, is middeleeuws."