Bridget Maasland is woest: 'Het is hartstikke fake'

Entertainment
door Indy
dinsdag, 19 september 2023 om 12:38
bridget maasland woest nepadvertentie
Bridget Maasland is woest. Haar naam wordt misbruikt in nepreclames voor afvalpillen en zij is absoluut niet de eerste BN'er die slachtoffer is van deze advertenties.

Nepadvertenties

Tijdens een uitzending van RTL Boulevard zegt Bridget dat ze er helemaal klaar mee is. "De hele week komen er allerlei verschillende advertenties voorbij. 'Je bent 20 kilo in 2 maanden afgevallen.' Het is allemaal niet waar, het is hartstikke fake."
Onlangs heeft Bridget haar implantaten laten verwijderen . "Ik lijk dus wel wat slanker. Ik train ook hard, dus ik doe er echt een hoop voor. Dat gebeurt echt niet als je deze gummetjes inneemt."
Volgens de presentatrice is het 'allemaal fake'. "Dat dit mag, vind ik echt schandalig en onbeschoft."

Niet het eerste slachtoffer

Bridget is niet de eerste BN'er die slachtoffer is van nepadvertenties waarin afslankpillen worden aangeboden. We zien wel vaker dat er nepadvertenties voorbij komen van verschillende bekende Nederlanders. Vorige week heeft Frans Bauer aangegeven juridische stappen
te ondernemen, omdat er een advertentie rondgaat waarin hij afslankpillen aanprijst. De zanger, die inmiddels al 23 kilo kwijt is, zegt op eigen houtje te zijn afgevallen.
Dit is hem gelukt door onder meer een paar uur per dag te wandelen en absoluut niet door het gebruik van afslankpillen. “Ik loop drie tot vier keer in de week 15 kilometer” , vertelde Frans in een interview met Shownieuws . Daarnaast volgt de zanger een bepaald eetpatroon, waardoor de kilo’s eraf vlogen. “Mijn familie herkent me soms niet eens meer.”

Rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer zou hebben gezegd dat Samantha Steenwijk is afgevallen door illegale dieetpillen. De twee stonden afgelopen april hiervoor zelfs tegenover elkaar in de rechtbank. Samantha zou volgens Yvonne niet eerlijk zijn naar de buitenwereld. Samantha sleepte Yvonne voor de rechter om de uitspraak te rectificeren. Uiteindelijk heeft de rechter ook besloten dat Yvonne dit moest doen.
Samantha vindt Yvonne maar een ‘ zielig meisje ‘, die baalt dat ze zelf nooit is doorgebroken.