Contact Yvonne Coldeweijer en Gordon verbroken: 'Ik heb het gelaten voor wat het is'

Entertainment
door Indy
dinsdag, 19 september 2023 om 14:22
template roddel 1
Yvonne Coldeweijer heeft al een tijdje geen contact meer met Gordon . De twee botsen af en toe om de uitspraken die Yvonne doet over de zanger. Ze heeft geen zin meer om zichzelf continu te verantwoorden aan hem. "Ik heb het gelaten voor wat het is."

Contact Gordon en Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer en Gordon hebben een tijd goed contact met elkaar gehad. De zanger heeft de afgelopen jaren niet bepaald bonuspunten gescoord in medialand en mocht blij zijn met zijn laatst overgebleven bondgenoot in het medialandschap. Yvonne heeft, wonderbaarlijk genoeg, een zwak voor Gordon. Ze heeft al jaren regelmatig contact met hem en Gordon begon haar zelfs te gebruiken voor zijn woordvoering.Toch is Yvonne altijd kritisch gebleven over Gordon en dit zorgt regelmatig voor wrijvingen tussen de twee. Afgelopen zomer vertelde Yvonne in haar podcast De Juice Show dat ze een tijdje minder contact had met hem, omdat ze had gezegd dat Gordon naar een afkickkliniek moest gaan na zijn relatiebreuk . "Toen zei hij opeens net na zijn relatiebreuk: 'Gavin heeft een nieuwe lover'. Dat is een pijnlijk punt voor Gordon. Het is natuurlijk nooit leuk als je ex zo snel alweer een ander heeft… helemaal als je zelf nog in puin ligt. We kunnen het ons allemaal wel voorstellen hoor Corrie. Nou, Cor die gaat helemaal op tilt. Hij is helemaal loco.”

Al even geen contact meer

Op Instagram zegt Yvonne al even geen contact te hebben met Gordon. De uitspraak dat Gordon helemaal gek zou zijn geworden is niet goed gevallen bij de zanger. "Hij was een tijdje continu boos op mij. Dit omdat ik in mijn podcast vaak mijn mening geef over zijn gedrag" , zegt de juicekoningin.
Ze zegt het altijd voor hem op te nemen en hem altijd te willen helpen, maar het af en toe niet helemaal eens te zijn met zij keuzes. "Ik heb niet de kracht om iedere keer uit te leggen hoe ik iets heb bedoeld, of hoe ik het juist niet bedoeld. Daar confronteerde hij mij de laatste tijd vaak mee. Ik heb het even gelaten voor wat het is."
Yvonne zegt ook geen idee te hebben hoe het momenteel met Gordon gaat. "Ik hoop goed!"
Het lijkt er in ieder geval op dat de twee in de toekomst vast weer contact met elkaar zullen zoeken.

Rechtszaak tegen Gavin en Evert Santegoeds

Gordon deed onlangs aangifte tegen Evert Santegoeds , hoofdredacteur van weekblad Privé, wegens smaad en laster. In een bericht naar Yvonne liet hij in augustus weten dat hij aangifte zou doen tegen twee personen. Gavin vertelde in het weekblad hoe de verloving tussen de twee werd verbroken en dat hij nog steeds werd lastiggevallen door Gordon. Gordon besloot hierop om Gavin en Evert voor de rechter te slepen.
Het Openbaar Ministerie Amsterdam heeft laten weten dat de zaak is geseponeerd . “Evert is een journalist en moet te allen tijde kritisch en onafhankelijk kunnen zijn. Strafrecht is terughoudend”
, zegt een woordvoerder. Doordat Gordon zelf ook veel deelde over de relatie, is het geen privédomein, maar eerder een publieke zaak. “Dan geldt vrijheid van meningsuiting.”

POPULAIR NIEUWS