Dit is de moeder van Marie en Viktor Verhulst

Entertainment
door Sophie
zaterdag, 22 juli 2023 om 14:50
moeder marie viktor verhulst
De relaties van vader Gert Verhulst zijn regelmatig het onderwerp van gesprek bij 'De Verhulstjes', maar wie is eigen de eerste serieuze relatie van Gert? De moeder van Marie en Viktor Verhulst.

Het liefdesleven van Gert Verhulst

Echt privé is het liefdesleven van Gert Verhulst niet. Zijn vrouw, Ellen Callebout, is te zien in de realityserie De Verhulstjes. De twee zijn al ruim dertien jaar samen, ondanks de korte pauze die heeft plaatsgevonden.
De dames van K3 waren ook niet veilig voor Gert. Hij heeft namelijk een relatie gehad met Karen Damen, maar hij had ook kort iets met Josje Huisman.
Ellen Callebout is niet de moeder van Marie en Viktor Verhulst, maar wie is hun moeder dan wel? Aangezien ze eigenlijk nooit in beeld is.

De moeder van Marie en Viktor Verhulst

Valérie Cailliau is de moeder van Marie en Viktor Verhulst. Gert en Valérie zijn tussen 1995 en 2003 met elkaar getrouwd geweest. Ze komt eigenlijk nooit voor in de media, maar heeft nog wel veel contact met haar kinderen.
"Zij heeft alles met Studio 100 meegemaakt vanaf het begin, maar heeft geen interesse om iets in de media te doen"
, vertelt Marie over de reden waarom haar moeder liever anoniem blijft. "Ze zou al stress krijgen als ze zou horen dat ik nu over haar praat."
Marie bevestigt hierbij ook dat de band met haar moeder heel erg goed is, of ze nou in de schijnwerpers staat of niet.
"Vroeger als kind was ik echt een mama's-kindje. Ik kon geen twee seconde zonder mijn moeder"
, vertelt Viktor over de band met zijn moeder. Zijn moeder kon volgens hem nog geen minuutje naar de wc zonder dat hij bij haar was. Zó close
zijn ze – gelukkig – niet meer, maar hun band is heel erg goed en hij is nog steeds een moederskindje. "Ik meen het echt als ik zeg dat mijn mama de beste en liefste van de hele wereld is."
Bekijk hieronder een foto van Valérie uit 1997:
moeder marie viktor verhulst
Beeld: GoPlay