Wie is de moeder van Toy de Wild (dochter Ruud de Wild)?

Entertainment
zondag, 29 oktober 2023 om 10:33
ontwerp zonder titel 23
Ruud de Wild heeft al een aantal huwelijken achter de rug, waarvan er ook kinderen uit voort zijn gekomen. Zo heeft hij een dochter genaamd Toy Travis de Wild, die nu inmiddels 20 jaar oud is. Wie is dan de moeder van Toy en voormalige huwelijkspartner van Ruud?

Toy Travis de Wild

Ruud de Wild heeft al een paar relaties en huwelijken achter de rug. Met zijn eerste vrouw, actrice Tatum Dagelet, trouwde hij in 2000. Drie jaar later kregen zij een dochter: Toy Travis. Toy De Wild is nu inmiddels 20 jaar. Ze is geboren of 23 januari 2003.
Ze is ook actief op Instagram en schoomt niet om met haar volgers op Instagram te delen, hoe fit ze is. Haar uiterlijk heeft ze in ieder geval van zowel haar moeder, als haar vader. Toy heeft op de middelbare school het niveau HAVO gedaan en dat heeft ze met vlag en wimpel gehaald in mei 2020. Ze woont nu op het moment ook op haar zelf, maar ze geeft aan dat ze zich dan weleens eenzaam voelt, omdat ze voorheen altijd bij haar moeder thuis was en haar moeder was grootste gedeelte van de tijd altijd thuis.

Relatie tussen Toy en vader Ruud de Wild

Toy heeft vaak aangegeven zich niet welkom te voelen bij haar vader. " Het komt vaak ook wel omdat ik meestal het idee heb dat hij geen zin heeft dat ik er ben. "
Ruud had ook een tijdje een relatie met Olcay Gulsen, maar dat is ondertussen ook weer verleden tijd. Olcay vertelde wel, toendertijd dat ze haar voormalige stiefdochter wel begrijpt. " Ik snap Toy totaal als ze zegt dat ze zich te veel voelt. Ik vind ook wel dat Ruud haar vaak de deur uitzet of uitkijkt.....Het is toch je dochter. Ik denk dat het daarom goed is dat zij meer qualitytime met elkaar doorbrengen. "
Na een tijdje aan botsingen en geen contact meer met elkaar willen, besloot Ruud zijn dochter te bezoeken in haar nieuwe woning, waar ze zelfstandig woont. Op het moment dat hij, daarheen ging was er wel camera druk, want ze waren druk bezig met het opnemen van hun nieuwe documentaire. Hoewel het bezoek best ongemakkelijk overkwam. De relatie tussen Ruud en Toy openlijk besproken, wat voor Toy soms moeilijk was om te zien. Toch had dit ook een positieve invloed op hun band . " Erover praten, zelfs onder cameradruk, heeft ons eigenlijk geholpen. We zijn hechter geworden, " deelde Ruud met weekblad Story .

Tatum Dagelet

Dagelet is de dochter van acteur Hans Dagelet en heeft enkele broers en zussen, waaronder Dokus Dagelet, Monk, Mingus Dagelet, en Charlie Chan Dagelet. Ze volgde de havo en ging vervolgens in 1994 naar de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Haar filmdebuut vond plaats in Amsterdamned in 1988, gevolgd door een rol in Voor een verloren soldaat in 1992. Naast haar acteerwerk in films en televisieseries, verscheen Dagelet ook in videoclips, zoals die van Hakkûhbar met gabbertje Ruben van der Meer. Ze heeft tevens ervaring in theaterproducties en speelde bijrollen in Nederlandse televisieseries, waaronder Toen was geluk heel gewoon (seizoen 3, aflevering 'Oudere jongeren'), Fort Alpha, en We zijn weer thuis. In 2013 had ze de hoofdrol in de film Leve Boerenliefde, geregisseerd door Steven de Jong.

Huwelijk Tatum en Ruud

Ruud de Wild heeft in het verleden een kleurrijk liefdesleven gekend. Op een sprankelende septemberdag in het jaar 2000 gaven Ruud de Wild en presentatrice Tatum Dagelet elkaar het jawoord in een opvallend stijlvolle en modieuze ceremonie. Hun huwelijk was een opvallende gebeurtenis, gekenmerkt door flitsende outfits en een sfeer van opwinding.
Samen vormden Ruud en Tatum een gelukkig paar, en in januari 2003 verwelkomden ze de komst van hun eerste kind, een prachtige dochter die de naam Toy Travis kreeg. De geboorte van Toy bracht veel vreugde en geluk in hun leven en versterkte hun band als jong gezin.
Helaas was het geluk van korte duur, en in 2004 eindigde hun huwelijk in een scheiding. Ondanks de scheiding hebben Ruud en Tatum zich beiden individueel ontwikkeld en zijn ze hun eigen wegen gegaan. Toy is ondertussen de tienerjaren ontgroeid en heeft haar reis naar volwassenheid en onafhankelijkheid als twintiger ingezet.