Moet Nederland de inzending van het Songfestival terugtrekken?

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 18 april 2023 om 8:38
mia en dion songfestival
We hebben allemaal kunnen zien dat het liveoptreden van Mia Nicolai en Dion Cooper niet zo'n groot succes was. Niet één, maar twee keer klonk de Nederlandse Songfestivalinzending niet al te zuiver. Maar wat is nu de beste stap? Moet Nederland de inzending terugtrekken?

Mia en Dion geen succes

Nederland lijkt na twee valse optredens van Mia en Dion geen vertrouwen meer te hebben in de Songfestivalinzending. Aan het nummer ligt het zeker niet, maar live klinken de twee niet al te zuiver. Helaas voor hen, stromen de negatieve reacties over het duo binnen. Inmiddels heeft Mia haar reacties uitgezet en is ze uitgevallen tegen iemand die kritiek op haar had. "Doe het anders lekker zelf" , zei ze tegen de persoon.
Zelfs RTL Boulevard
gooit een sneer naar het duo. Ze schrijven bij het nieuws dat Duncan Lawrence een optreden zou geven tijdens de finale van het Songfestival: 'Het stressen kan stoppen: Nederland is er gewoon bij tijdens de finale!'

Inzending terugtrekken

Omroep AVROTROS heeft ondertussen een reactie gegeven. Zij laten weten dat er hard wordt gewerkt aan begeleiding van het duo. Zullen een paar zanglesjes dit probleem op kunnen lossen? Wat gaan we anders doen? Ziek melden? Afmelden? Gewoon doen en voor schut staan?
Wat denk jij? Moet Nederland de inzending terugtrekken?