Monica Geuze over kritiek The Masked Singer: 'Was een grapje'

Entertainment
dinsdag, 14 november 2023 om 13:26
ontwerp zonder titel 2023 11 14t111531060
Monica Geuze maakte afgelopen vrijdag haar entree in het panel van The Masked Singer. Hoewel Ruben Nicolai Monica als een 'aanwinst' voor het panel beschouwt, zijn de kijkers thuis minder enthousiasme over de voormalige vlogster. Sommigen zijn geen fan van haar scherpe opmerkingen. Monica heeft via TikTok zelf gereageerd op alle ophef.

Ongepaste opmerking

Vooral de opmerking waarin Monica Geuze Loretta Schrijver een 'oude tang' noemt, wordt door kijkers van The Masked Singer als ongepast beschouwd. Op sociale media, waaronder X, uiten verontwaardigde kijkers hun verbazing. " Wat zei Monica nu ineens tegen onze liefste Loretta? Iets met ‘oude tang? Sorry, maar dit kan echt niet! ", schrijft iemand op X.
Monica heeft nu zelf gereageerd op de 'oude tang'-kwestie met een TikTok-video. Hierin verduidelijkt ze: "Ik zei oude tangen en niet oude tang." Volgens Monica was het geen persoonlijke aanval, maar gewoon een grapje gericht op Loretta, Gerard Joling en Carlo Boszhard.

Goede opschudder

Terwijl de kijkers nog moeten wennen aan Monica, zijn RTL Boulevard -presentator Rob Goossens en mede-panellid van The Masked Singer
Carlo Boszhard enthousiast. Volgens Rob voegt Monica 'spice' toe aan het programma. Ook Carlo is blij met het nieuwe jonge panellid: " Een programma moet altijd opgeschud worden om fris te blijven, en zij is de ideale opschudder gebleken. Het is leuk om te merken dat Geuze de jonge sterren herkent. Maar als de naam van Marga Bult genoemd wordt, heeft zij geen idee" , zegt hij in een gesprek met Shownieuws .
Maar er zijn niet alleen nieuwe panelleden; presentator Ruben Nicolai legt uit dat de kostuums dit seizoen ook een andere stijl hebben dan in voorgaande seizoenen: " De pakken zijn dit jaar zó achterlijk mooi. Het is echt next level. Het is minder ‘carnavalsvereniging’ dan eerder. Vroeger vonden mensen de maskers dan wel mooi, maar voor de rest zaten er dan gewone kleren onder. Die kritiek gaan we niet meer krijgen, denk ik. "

Eerste onthullingen

Ondanks dat het panel voortaan individueel beslist wie er in het pak zit, liggen een aantal panelleden toch op een lijn. Buddy Vedder en Carlo Boszhard denken allebei dat het Leonie ter Braak is en Gerard Joling, Loretta Schrijver en Monica Geuze denken dat influencer Jamie Vaes in het pak van de Libelle zit verstopt. Het panel blijkt er nog niet veel van te bakken, want niemand minder dan Dionne Stax zat verstopt in de libelle.
Wat zijn de panelleden hun vermoedens als het gaat om de druiventros? Monica Geuze gokt op Martien Meiland, Carlo Boszhard denkt aan Robert Rodenburg, Loretta Schrijver heeft Jochem van Gelder in gedachten, Gerard Joling is bijna zeker dat Dries Roelvink in het pak zit en Buddy Vedder vermoedt dat Bert van Leeuwen de persoon is in het druivenpak is. Online wordt ook vaak de naam van Bert van Leeuwen genoemd. En jawel: achter de tientallen druiven schuilt inderdaad EO -presentator Bert van Leeuwen!