Ophef over bril van Maxime Meiland: 'Veel te groot!'

Entertainment
dinsdag, 14 november 2023 om 11:34
ontwerp zonder titel 2023 11 14t103219417
In de laatste aflevering van Chateau Meiland draaide alles om het bezoek van Nadège aan Nederland. Op X wordt er echter vooral gesproken over het uiterlijk van Maxime Meiland, waarbij haar bril niet bij iedereen in de smaak valt.

Opvallende bril Maxime Meiland

De opvallende bril van Maxime Meiland is moeilijk te negeren. Helaas is haar nieuwe uitstraling niet naar de zin van iedereen, aangezien kijkers van Chateau Meiland er maar niet aan kunnen wennen. " Die bril is veel te groot! ", luidt het op X.
Een andere kijker herkent de bril van Maxime. " Kan iemand prins Bernhard jr. bellen? Maxime heeft zijn bril gejat ", schrijft de kijker. " Geen gezicht ", reageert een ander.
Ook schrijft iemand: " Ik heb het vermoeden dat Maxime straks met zo'n goedkope en lelijke brillen collectie op de markt komt. "

Onderkin correctie

Recentelijk heeft Maxime een correctie ondergaan voor haar onderkin . " Ik was mijn vriend onder mijn kin zat
", legde Maxime uit bij een foto waarop te zien was dat haar gezicht in het verband zat dat het niet de eerste keer is dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. " Ik vind het mooi als iemand een recht profiel heeft, maar mijn kin staat iets naar achteren. Kom ik aan en wordt mijn gezicht wat boller, dan valt dat nog meer op. Ik hoorde iedereen over fillers en dacht: waarom ook niet? ", vertelde ze eerder aan Beau Monde. " Ik heb ze een keer of drie laten inspuiten in mijn kin en kaak. Dat beviel heel goed, maar daarna verhuisden we naar Frankrijk en vond ik het te veel gedoe. "

Neus correctie

De onderkin correctie is niet het enige dat Maxime aan haar zelf heeft laten doen. Ze heeft ook een neus correctie gedaan. " Met die neus zat ik heel erg in mijn maag. Ik was er in gedachten constant mee bezig. Als je zo ongelukkig van iets wordt, dan moet je op een gegeven moment tegen jezelf zeggen: oké, het is genoeg geweest, ik ga er iets aan doen ."