Haico's keuze in Boer zoekt Vrouw zorgt voor verbazing: 'Verkeerde keuze'

Entertainment
dinsdag, 14 november 2023 om 10:07
ontwerp zonder titel 2023 11 14t095402726
Gisteren in Boer zoekt Vrouw maakte Boer Haico een opvallende keuze: hij koos niet voor Ellen, maar voor Jasmijn. Deze onverwachte wending zorgt voor veel verbazing bij de kijkers. De vraag die nu bij velen opkomt: zal deze keuze standhouden? "Wat een verkeerde keuze van Haico", luidt het op X.

Haico kiest voor Jasmijn

Ellen heeft nooit voor haar zelf gehouden dat ze stapelverliefd is op Haico. " Ik heb het idee dat wij wel klikken ", vertelt Ellen aan Haico. " Wat mij betreft, gaat mijn camper alleen nog even terug om de honden op te halen. "
Maar helaas is de verliefdheid niet wederzijds. Wanneer Haico een gesprek heeft met Jasmijn, wordt duidelijk dat hij zijn keuze al heeft gemaakt. " Ik wil er wel voor gaan, lijkt jou dat ook wat? ", vraagt Haico aan Jasmijn. Het moment van de keuze komt hard aan bij Ellen. Terwijl ze bezig is met haar koffers, rollen de tranen over haar wangen.

Reacties van de kijkers

De kijkers van Boer Zoekt Vrouw kunnen, zich niet beseffen wat ze hebben gezien. "Verkeerde keuze Haico!"
, deelt een kijker op X. Veel mensen begrijpen niet waarom Haico en Jasmijn bij elkaar zouden passen. " Haico en Jasmijn? Uh, oké dan. Ik hoop oprecht dat het wat gaat worden tussen die twee, maar ik zie het gewoon (nog) niet.
" Een andere kijker vond dat Haico 'goud in handen' had. " Wat een grap. Haico die Ellen naar huis laat gaan. Hij had goud in handen, had gelukkig kunnen zijn met een leuke vrouw, met Ellen! Met Jasmijn is hij eigenlijk gewoon nog steeds alleen! " Veel kijkers zijn enthousiast over Ellen. " Ellen is gewoon te leuk, jammer voor Haico. "

Ellen is nog altijd bedroefd

Ellen deelde in een video op de website van Boer zoekt Vrouw dat het voor haar liefde op het eerste gezicht was. Zodra ze het voorstelfilmpje van Haico bekeek, besloot ze meteen een brief te schrijven. "Ik dacht: dat kan weleens mijn man zijn. Ik heb direct geschreven. Vanaf het moment dat ik aankwam, voelde ik dat die kriebel er meteen weer zat. In de loop van de dagen is dat alleen maar meer geworden."
Ellen is nog altijd bedroefd omdat Haico niet voor haar heeft gekozen, maar voor Jasmijn. " Ik voelde die klik. De dingen die hij aan me vroeg en de dingen waar hij over vertelde, gaven wel aan dat hij dat met mij ook zag zitten ", vertelt ze. " Als je denkt dat het van twee kanten komt en dat blijkt niet zo te zijn, dan komt dat wel aan. Ik ben nog steeds wel verdrietig, ik vind het nog steeds heel jammer. "