Lil' Kleine neemt afscheid van miljoenenpand in Amsterdam

Entertainment
door Indy
maandag, 13 november 2023 om 16:21
lil kleine woning te koop
Lil' Kleine neemt een ingrijpend besluit. De rapper heeft namelijk zijn Amsterdamse grachtenpand te koop gezet.

Woning in de verkoop

Bekende Buren meldt dat Lil' kleine het pand voor 2,35 miljoen euro heeft gekocht en dat de rapper het grachtenpand nu voor maar liefst 3,25 miljoen euro te koop heeft staan. Een flinke winst dus!
Maar wat krijg je voor je geld als je de woning koopt? Allereerst een dubbel benedenhuis met een woonoppervlakte van maar liefst 305 vierkante meter. In totaal zijn er zes kamers, waaronder vijf slaapkamers en drie badkamers. Verder beschikt de woning over een binnentuin en een inpandige garage voor één auto. Daarnaast is er een fitnessruimte met sauna en een eigen bioscoop aanwezig.
Het is niet bekend of de rapper al een nieuwe woning heeft gekocht.

Lil' Kleine en Jaimie Vaes

Lil' Kleine heeft een hele tijd samen met zijn ex-vriendin in het huis gewoond. Sinds het stel uit elkaar is, en lang hiervoor al, gaat het niet goed tussen de twee. Jaimie heeft ook aangifte gedaan tegen haar ex wegens mishandeling, hiervan zijn beelden via Yvonne Coldeweijer naar buiten gekomen. Laten kwam naar buiten dat Jaimie Yvonne zelf heeft gebeld, omdat ze zo ontzettend wanhopig was. Ze trok de situatie niet meer en dit was voor haar een manier om eruit te komen. Yvonne heeft dit telefoongesprek destijds opgenomen en later online gezet. Het onderzoek van het Openbaar Ministerie naar Lil’ Kleine loopt nog steeds.
De strijd tussen Jaimie en haar ex werd zelfs een beetje kinderachtig. Zo ging het uiteindelijk over wie de waterkoker en broodrooster mee mocht nemen na de breuk. Is dat echt iets om te benoemen in de rechtbank? Maar de twee lijken er nu ook wel genoeg van te hebben en lijken samen tot over overeenkomst te zijn gekomen! De rechtbank Amsterdam liet weten dat de zaak over de verdeling van de inboedel is afgedaan, dus het lijkt erop dat ze er samen uit zijn gekomen. Wie de waterkoker en de broodrooster uiteindelijk heeft meegekregen is niet bekend.
Bekijk alle foto's van de woning van Lil' Kleine via de site van Bekende Buren :
lilkleineprinsengracht 02
lilkleineprinsengracht 07