Monique Westenberg weigert aanzoek van André Hazes: 'Zwaar afgezaagd'

Entertainment
door Indy
donderdag, 23 november 2023 om 16:04
huwelijksaanzoek andre hazes
André Hazes wil niets liever in het leven dan trouwen met Monique Westenberg. Ze is - alweer - de liefde van zijn leven en daarom wil de zanger haar ten huwelijk vragen tijdens zijn concert in Rotterdam Ahoy. Monique is inmiddels ook op de hoogte van dit nieuws en is absoluut geen fan van de plannen van André.

Trouwen

We moeten na de uitstapjes naar andere vrouwen nog maar afwachten of André Hazes ditmaal wél trouw blijft aan Monique Westenberg, maar als het aan André ligt gaan ze all in . Eerder onthulde hij al dat trouwen met Monique hét doel is. Eind december 2020 is hij al op één knie gegaan, maar de verloving werd nog geen vier maanden later verbroken. De zanger ruilde haar in voor Sarah van Soelen. Ook deze relatie hield maar een aantal maanden stand.
Uiteindelijk is hij weer teruggekomen bij Monique en heeft hij maar één doel voor ogen: met haar trouwen .

Op één knie in Ahoy

Een aantal weken geleden bracht Yvonne Coldeweijer het nieuws naar buiten dat André van plan is om Monique ten huwelijk te vragen tijdens zijn concert in Rotterdam Ahoy aanstaande zaterdag. "Monique wist dit uiteraard niet en heeft dit via mijn juice vernomen" , schrijft Yvonne op Instagram.
En wat blijkt nou: Monique zit helemaal niet te wachten op een huwelijksaanzoek in Rotterdam Ahoy. "Ze heeft hem met klem gevraagd haar daar niet ten huwelijk te vragen”, schrijft Yvonne. "Het is natuurlijk zwaar afgezaagd en alleen bedoeld zodat mensen over zijn concert gaan praten, dus dat is natuurlijk niet goed genoeg voor mevrouw. En dat begrijpen we.”

Ode aan Monique

Ook André lijkt terug te deinzen van zijn eigen plannen. Volgens Yvonne heeft hij het aanzoek veranderd in een soort ode die hij daar live aan haar gaat doen.
De kaartverkoop voor het concert in Rotterdam Ahoy verliep niet bepaald vlekkeloos. André heeft duizenden kaartjes gratis weggegeven en de restpartij werd voor een prikkie verkocht op VakantieVeilingen. "Als je dus kwam voor het aanzoek (met je gratis kaartje uiteraard), dan kun je dus beter thuisblijven" , sluit Yvonne haar verhaal af.