Zus Thijs Römer doet boekje open: 'Als familie steun je elkaar'

Entertainment
donderdag, 23 november 2023 om 15:08
ontwerp zonder titel 2023 11 23t144318238
Nienke Römer doorbreekt het stilzwijgen over haar broer Thijs Römer. Ondanks de lopende zedenzaak waarin Thijs betrokken is, blijft Nienke haar broer steunen. "Dit soort situaties zijn ingewikkeld."

Als familie steun je elkaar

Afgelopen zomer kreeg Thijs een veroordeling van drie maanden celstraf, waarvan twee voorwaardelijk, en een werkstraf van 240 uur voor grensoverschrijdend gedrag met meisjes . Daarnaast is hij verplicht om behandeling te ondergaan bij een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Na de uitspraak ging Thijs onmiddellijk in hoger beroep , die op 18 april zal plaatsvinden.
In een interview met weekblad Weekend geeft zijn zus Nienke aan dat ze haar broer, ondanks de zedenzaak, blijft ondersteunen. " Uiteindelijk vind ik: familie is familie en uiteindelijk steun je elkaar" , legt ze uit. " Dit soort situaties zijn ingewikkelde dingen en dan merk je hoe sterk je bent met elkaar of niet. En hoe stevig je basis is als gezin. We hebben gelukkig gemerkt dat die heel stevig is. "

Goede band

Nienke vertelt dat haar band met Thijs nog steeds goed is. " Het is gewoon liefdevol, we hebben een goede band. We gaan elkaar niet de les lezen ", vertelt Nienke.
Ze gaar verder: " Ik vind altijd: iemand is niet het lelijkste wat hij doet. Dat is niet wie diegene is, dat is één van de dingen die diegene heeft gedaan. Ik richt me liever op de andere delen. "

Meerdere vrouwen

Nienke vindt de scheiding van Igone de Jongh en Thijs heel erg jammer. " Ik vind iedere scheiding altijd verdrietig. Thijs en ik zijn natuurlijk zelf kinderen van gescheiden ouders, dus je hoopt altijd dat het niet zo gaat. Zeker voor de kinderen is dat altijd fijner. "
Tijdens zijn huwelijk met Igone heeft Thijs een ander ontmoet: Noor de Groot. Volgens Yvonne Coldeweijer zijn de twee nog steeds samen. Wat vindt Nienke daarvan? " Ja, dat schijnt, ik weet er allemaal niet zo gek veel van ", antwoordt ze. Nienke heeft haar ook nog niet ontmoet.