André Hazes verkoopt concert uit: 'Benieuwd of ze komen opdagen'

Entertainment
donderdag, 23 november 2023 om 14:23
ontwerp zonder titel 2023 11 23t135358358
De vlag kan uit voor André Hazes: zijn concert dat gepland staat op 25 november in Rotterdam Ahoy is uitverkocht. Het duurde even, maar op zijn website staat vermeld dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn. Yvonne Coldeweijer heeft hier toch zo haar bedenkingen bij.

Nieuw album

Het is een grote meevaller voor André Hazes dat de tickets voor zijn comebackconcert nu ein-de-lijk zijn uitverkocht. De kaartverkoop viel namelijk erg lang tegen. Tickets waren voor een prikkie te krijgen via veilingsites en hij gaf duizenden tickets gratis weg.
Tijdens zijn optreden zal André de nummers van zijn recent uitgebrachte album ten gehore brengen. Daarnaast zullen ook oude favorieten en hits van zijn vader voorbijkomen. De nieuwe plaat van de zanger draagt de titel Op Mijn Lijf Geschreven .
Op het album heeft hij zijn " diepste gevoelens" " op zijn eigen manier verwoord en in muziek omgezet ", dat heeft hij eerder al laten weten in een verklaring. " De sound is uniek en wellicht anders dan wat mensen van mij gewend zijn, maar het is en blijft André Hazes-muziek omdat ik degene ben die de teksten heeft geschreven en omdat ik degene ben die het zingt. "

Ongeloofwaardig

Ondanks dat op de site van André te zien is dat het concert is uitverkocht, is Yvonne Coldeweijer er niet van overtuigd dat dat daadwerkelijk het geval is. "Ik geloof er niks van", schrijft ze op Instagram. "Na duizenden kaarten te hebben weggegeven, denk ik dat ze hebben besloten dat 'het er wel mee doorkan' om te kunnen brengen dat het vol zit."
Ook is het volgens geen garantie dat een uitverkochte zaal ook een volle zaal betekent. "Ben benieuwd of al die mensen met gratis kaarten ook echt op komen dagen."

Gaat niet meer vanzelf

Na een pauze maakte de 29-jarige zanger eerder dit jaar zijn comeback tijdens de shows van Holland Zingt Hazes . Hij stopte in het najaar van 2021 met optreden vanwege een burn-out en kampte later met verslavingen. Inmiddels is hij twee jaar afgekickt .
Ronald Molendijk, deskundige bij Shownieuws , heeft onlangs uitgebreid met de zanger gesproken naar aanleiding van zijn concert in Ahoy en zijn nieuwe album. " Ik mag het nu gelukkig voor de achtste keer doen, maar misschien is deze keer het bijzonderste. Dit is een tijd dat het niet meer vanzelf gaat en drie jaar geleden hoefde je maar een post te doen en het was meteen uitverkocht ", vertelt André.