Monique Westenberg en André Hazes in tranen: 'We gingen kapot'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 20 juli 2023 om 7:32
monique westenberg andre hazes tranen
André Hazes en Monique Westenberg hebben samen een heftige periode achter de rug. Als ze hier op terugkijken, houden ze het niet droog.

Het nieuwe nummer van André Hazes

André Hazes bracht vorige week een nieuw nummer uit dat gaat over de band tussen hem en zijn zoontje Dré. Bij Sterren NL Radio op NPO Radio 5 vertelt André in de Jan Paparazzishow over het nummer. "Het is misschien wel het mooiste nummer dat ik ooit gemaakt heb."
De zanger vertelt over hoe het nummer tot stand is gekomen en waar het eigenlijk echt over gaat. We weten natuurlijk dat het gaat over de band tussen hem en Dré, maar het is toch nog meer dan dat.
"Het gaat over dat ik in de kliniek zit en dat Monique mij belt, mij met de neus op de feiten drukt en dat ik haar een boodschap doorgeef voor Dré" , vertelt André hierover.

André en Monique in tranen

André en zijn vriendin Monique Westenberg zijn door een heftige periode gegaan. Sowieso in hun relatie niet erg makkelijk, aangezien het constant aan en dan weer uit gaat. De tijd in de afkickkliniek was voor zowel André als Monique ontzettend heftig. Het nummer zorgt dan ook voor heel wat tranen bij de twee. "Ik kan het met Monique niet luisteren zonder te moeten huilen. De eerste keer dat we het samen luisterden, gingen we kapot."
Voor andere mensen zou dit nummer ook wel heftig kunnen zijn. "Ik denk dat veel mensen die in mijn situatie hebben gezeten, zich hier wel in herkennen" , vertelt André over zijn nummer. "Het is een ballad, maar er zit veel power in en het is van nu, dus hoe ik het wil maken. Er zit een muzikaal stuk in waarvan mensen misschien zullen denken: wat is dit?! Maar dat is wat er zich nu in mijn hoofd afspeelt. Ik vind het echt bizar goed gelukt."