Yvonne Coldeweijer over haat op juicekanaal: 'Ik voel me aanbeden'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 20 juli 2023 om 8:22
yvonne coldeweijer 632d698a05774 1
Yvonne Coldeweijer schreef een column voor VROUW en hier vertelt ze over haar juicekanaal en wat mensen ervan vinden.

Yvonne Coldeweijer wil alleen de waarheid

Yvonne Coldeweijer vertelt in VROUW over de reactie op juice. Hoe ineens alles uit het privélevens van bekende Nederlanders op straat ligt. "Waar het voor mensen klinkt als ordinair roddelen, is het voor mij een primaire behoefte aan waarheidsvinding" , vertelt Yvonne hierover. "Ik heb een afkeer van leugens en schijnheiligheid en een tikkie extreme drang om de waarheid aan het licht te krijgen."
Ze vertelt dat haar regelmatig wordt verweten dat ze last heeft van een Messias-complex, maar dat vindt Yvonne helemaal prima. "In mijn verhaal ben ik liever de Messias dan de Judas; de BN'er die gevoed wordt door zijn beroemdheid en narcistische kwalen, thuis zijn vrouw een verraderlijke kus geeft, op weg naar de volgende minnares.

Alle haat en lof voor juice

Er zijn veel mensen die haten op Yvonne, ze vinden het verschrikkelijk wat zij doet. Yvonne heeft ook zeker respect voor mensen die er niks mee te maken willen hebben. Wat ze dan wel vreselijk vindt, is dat mensen constant zeggen en reageren hoe misselijk ze van haar worden, maar dan wel geniet van de juice. "Het is raar maar waar; steekproefsgewijs klik ik weleens op de accounts die haatcomments schrijven. Ze volgen me allemaal. Vroeger tot mijn grote verbazing, inmiddels tot mijn grote genoegen."
De kern van het verhaal is volgens Yvonne, dat je niet meer zonder juice kan. "Je hebt geen keus. Je telt niet mee als je niet op je werk kunt meepraten over Rob Kemps, die er met zijn achtergronddanseres vandoor is."
Er worden in verschillende kranten kritische columns geschreven over Yvonne, Mark Rutte wordt gevraagd naar de zaak met de 'gecremeerde kroket' en er worden lezingen gegeven over het imperium dat Yvonne heeft opgebouwd. "En ook BN'ers sturen me lachende emoji's. Tot ze zelf aan de beurt zijn en vervolgens in interview hun afkeer luidkeels uiten" , vertelt Yvonne. "Ik hoor en zie overal kritiek, maar voel me aanbeden."