Monique Westenberg neemt zoon wéér buiten schoolvakantie mee op vakantie

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 27 oktober 2023 om 15:36
monique westenberg zoon vakantie
Monique Westenberg en André Hazes genieten heerlijk van hun vakantie op Bonaire. Ze delen dan ook genoeg foto’s op social media. Maar nu is de schoolvakantie van hun zoontje Dré inmiddels voorbij, maar hij is wel gespot in de vakantie foto’s.

Vakantie op Bonaire

Monique Westenberg en haar zoontje Dré zijn nu in Bonaire vanwege een schrijfkamp van André Hazes. Hij werkt daar samen met zijn team aan zijn tweede album. Monique en Dré profiteren daar volkomen op, de zon, zee en het strand is daar niet te missen. Maar ze zijn hier nu, terwijl de schoolvakanties al begonnen zijn. En dat betekent dat zoontje Dré nu niet in de klas zit.

Voor de rechter

Het is niet de eerste keer dat Monique en André, zoontje Dré buiten de schoolvakanties meenemen naar het buitenland. Eerder in 2022 zijn ze al op vakantie geweest buiten de schoolvakanties om. André en Monique kwamen daardoor in aanraking met leerplicht en dus moesten ze op 24 augustus bij de rechter komen. Ze hadden wel om toestemming gevraagd en het werd mondeling ook goedgekeurd. Enkele dagen voordat ze weg wilde gaan, werd de toestemming ingetrokken en mochten ze dus niet meer hun zoontje meenemen op vakantie. Monique was woest. Ze zijn uiteindelijk toch wel gedaan en als consequentie moesten ze daarvoor een boete van maar liefst 900 euro betalen.

Geen schoolvakantie

Nu was er al wat ophef over Monique haar Instagram post met pikante kiekjes met haar bikini. Maar nu is er ook wat ophef over Dré. Hij is namelijk wéér met zijn ouders mee op vakantie buiten de schoolvakanties om.
Sinds dit jaar zit zoon Dré op een nieuwe school en volgens Yvonne Coldeweijer hebben zij wel toestemming gegeven. Monique en André zijn dus al eerder in aanraking gekomen met leerplicht, maar volgens Monique is dit geen rede geweest dat Dré naar een andere school is gegaan. ”Die situatie staat hier geheel los van, dat sommigen hier klakkeloos iets aannemen is weer zo jammer.”