Monique Westenberg staat stil bij groot verlies

Entertainment
dinsdag, 12 december 2023 om 14:32
ontwerp zonder titel 2023 12 12t132134545
Vandaag is een dag vol intens verdriet voor Monique Westenberg. De vriendin van André Hazes staat emotioneel stil bij de geboortedag van haar hond Dunya, die in mei 2018 is overleden. De hond had een tumor in haar hoofd en had last van spieruitval.

Verdrietig afscheid

Op haar Instagram Stories plaatst Monique Westenberg een foto van haar en Dunya met het volgende bijschrift: "12-12. De dag dat je werd geboren en mijn leven voorgoed veranderde! Dankzij jou leerde ik wat onvoorwaardelijke liefde is! Ik mis je mijn meisje."
In mei 2018 nam ze afscheid van Dunya, haar trouwe metgezel van 14,5 jaar. Dunya had een tumor in haar hoofd en worstelde met spieruitval. Monique schreef een kinderboek over haar geliefde hond dat in 2019 werd uitgebracht. " Ik heb nog steeds onbeschrijflijk veel verdriet om haar verlies en wilde daar iets mee. Verwerken door te delen. Ons verhaal, ons leven saampjes op papier met mooie tekeningen erbij ", schreef ze op Instagram.
Tekst gaat verder onder de foto
monique hond
Ze heeft als doel om kinderen uit te leggen wat er gebeurt wanneer een huisdier overlijdt met behulp van het boek. " Hoe leg je aan je kindje uit dat een hondje oud of ziek is? Hoe leg je uit dat hij/zij naar de hemel is? Maar ook, hoe breng je over dat een hond familie is en je daar goed voor moet zijn? Dunya was mijn meisje, mijn wereld en zij verdient het om door te leven in de hartjes van kindjes ."

Apart tijdens kerst

Ieder jaar pakt Monique groots uit voor de feestdagen. Ook dit jaar heeft ze een volledig team ingeschakeld om haar huis te versieren. Het is een behoorlijke klus, aangezien Monique er jaarlijks naar streeft om een echt 'kersthuis' te creëren. " Ik kom nu thuis en ze zijn bezig met de jaarlijkse kerstversiering“, vertelt Monique terwijl ze haar versierde huis laat zien. "En nu ben ik dus heel benieuwd hoe het er in de woonkamer uitziet. "
De rest van de woonkamer is eveneens feestelijk versierd. Overal zijn lichtjes en kerstballen te vinden, en uiteraard ontbreekt ook een koekhuisje niet. Wat opvalt, is dat Monique niet één, maar twee koekhuisjes heeft. Het linkerhuis lijkt op haar eigen woning, terwijl het rechterhuis lijkt op de woning van André Hazes. Het lijkt erop dat het stel niet in hetzelfde huis kerst zullen vieren .
Hoewel André en Monique al geruime tijd officieel een stel zijn, hebben ze besloten om apart van elkaar te blijven wonen .