Juicekoningin Yvonne Coldeweijer is bevallen: 'Wij drie samen één'

Entertainment
door Indy
dinsdag, 12 december 2023 om 17:04
schermafbeelding 2023 12 12 165417
Yvonne Coldeweijer heeft vandaag via Instagram bekend gemaakt dat ze is bevallen van haar eerste kindje. De roddelkoningin deelt gelijk een aantal té lieve foto's van de kleine jongen.

Eerste kindje

Yvonne Coldeweijer is bevallen van haar eerste kindje. De roddelkoningin vertelde eerder al dat haar zoontje met een geplande keizersnede ter wereld zou komen in de eerste week, maar de exacte datum was niet bekend. Vandaag is het grote woord er dan eindelijk uit: Yvonne is op 8 december bevallen van haar eerste kindje.
Op Instagram deelt Yvonne een foto van haar met haar vriend en de kleine, die de naam Ted heeft gekregen. "Vanaf nu zijn wij 3 samen 1. Ted 08-12-2023" , schrijft ze bij de foto. Ook deelt ze een té schattige foto, waarop de kleine man goed te zien is.
Tekst gaat verder onder de foto
schermafbeelding 2023 12 12 165331 e1702396864908

Zwangerschapsverlof

Er heerste al enige paniek onder de volgers van Yvonne. De volgers van de juicekoningin
moeten er niet aan denken om een tijd zonder haar juice
verder te moeten leven. Goed nieuws voor hen: Yvonne wil haar verlof niet plannen. “Ik ga gewoon lekker op mijn gevoel af. Natuurlijk ga ik even genieten met mijn gezinnetje als het zover is en als ik zin heb om te juicen, dan doe ik dat! Als ik daar totaal geen zin in heb? Dan is het stil.
Ze sloot af met een boodschap aan alle BN’ers. “Ik vind het altijd heel leuk om te posten, dus ik zie mezelf niet weken van de radar verdwijnen. Dus aan alle BN’ers: jammer hé.”