Yvon Jaspers deelt nieuws over de Boer Zoekt Vrouw-boeren

Entertainment
woensdag, 13 december 2023 om 9:14
ontwerp zonder titel 2023 12 12t134926156
Het is al een enige tijd geleden sinds de opname van de reünie-aflevering van Boer zoekt Vrouw. Hoe vergaat het de boeren een paar weken later en heo is het met hun liefdesleven? Yvon Jaspers deelt de updates op Instagram.

Feestdagen vieren

" Met boer Richard en Robin gaat het super! " begint Yvon Jaspers. Samen hebben ze Sinterklaas gevierd en tijdens deze gelegenheid heeft Robin haar geliefde een speciaal cadeau gegeven. " Richard kreeg een vega kookboek cadeau ", lacht de presentatrice. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe ze kerst gaan vieren, aangezien ze uitnodigingen hebben ontvangen van zowel de familie als vrienden aan beide kanten.
En dan hebben we Bernice. Hoewel ze geen romantische liefde heeft overgehouden aan het avontuur, is ze haar vertrouwen in de liefde niet kwijtgeraakt . " Boer zoekt Vrouw was een rollercoaster, maar ze is heel blij dat ze zichzelf gebleven is ", weet Yvon te melden. Bernice was helaas niet aanwezig bij de reünie, maar ze heeft de schade gelukkig goed gemaakt door later aan te sluiten.

Bloeiende liefde

In Frankrijk straalt de zon feller wanneer 'Clautje en Paultje' samen zijn. De twee beleven intense momenten, zo vertelt Yvon. " Iedere keer als ze elkaar zien is het weer bijzonder. "
Er is natuurlijk ook goed nieuws voor Haico en Ellen. " Deze twee zijn lekker verliefd.
" Ellen bracht onlangs een week door in Denemarken en 'heeft er ontzettend van genoten'. Hun wederzijdse genegenheid is zo groot dat ze vol ongeduld uitkijken naar het moment waarop ze elkaar weer kunnen ontmoeten. " Ze tellen de dagen af tot ze weer bij elkaar zijn. "
Anke deelde in de reünie-aflevering mee dat ze gediagnosticeerd is met borstkanker. " Met Anke gaat het na de operatie heel goed. Ze is zelfs alweer een beetje aan het werk. Vol vertrouwen het nieuwe jaar in.
" Hoewel er geen romantische update is, zijn Piet en Anke " ontzettend dankbaar
" voor alle hartverwarmende berichten die ze hebben ontvangen.

Nieuw seizoen

Het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw leek aanvankelijk vrij voorspelbaar, maar gelukkig brachten enkele onverwachte wendingen de broodnodige opwinding. De opmerkelijkste was ongetwijfeld de opbloeiende liefde tussen Haico en Ellen .
Ben jij boer en op zoek naar een vrouw? Dan is er goed nieuws: je kunt je nu aanmelden voor een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw .