Gordon maakt enthousiaste comeback op televisie

Entertainment
door Indy
woensdag, 13 december 2023 om 10:23
gordon televisiecomeback
De laatste tijd gaat het niet zo goed met Gordon en zou hij opnieuw in een neerwaartse spiraal zitten. Toch maakt de zanger een forse comeback op televisie. Hij is de komende tijd maar liefst drie keer te gast in verschillende televisieprogramma's. Wat heeft Gordon ons allemaal te vertellen?

TV-carrière ten einde

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van weekblad Privé, dacht dat de tv-carrière van Gordon wel ten einde was nadat hij publiekelijk uithaalde naar zijn baas John de Mol. Toch zien we de zanger de komende tijd steeds meer verschijnen op televisie bij verschillende omroepen.
Maar wat heeft Gordon te vertellen? Omroep MAX -baas Jan Slagter heeft bekendgemaakt dat de zanger direct na de kersttoespraak van de koning te zien is in het MAX Kerstconcert . Hij staat daar niet alleen, ook Frans Bauer, Edsilia Rombley, Waylon en Mell zullen onder andere te zien zijn.

Casa di Beau

Gordon is onlangs gespot met presentator Beau van Erven Dorens. Volgens kijkcijferexperts Tina Nijkamp en Joost Maiburg kan het niet anders dan dat we de zanger op 7 januari zijn verhaal zien doen in Casa di Beau .
Het is nog afwachten wat Gordon te vertellen heeft, maar het zal vast niet veel positiefs zijn. Er heerst de afgelopen tijd namelijk een stilte rondom de zanger. Onlangs zei hij het personeelsfeest
bij zijn eigen zaak Blushing af en pakte hij volgens roddelkanaal Juicechannel zijn spullen om naar Dubai te vliegen.
Hij is niet lang op zijn huidige thuisbasis gebleven. Volgens meerdere volgers van Juicechannel
pakte Gordon diezelfde week nog zijn spullen om naar Kaapstad te vertrekken. " Meerdere volgers hebben hem afgelopen zaterdag in Kaapstad gespot bij een feest in een club" , schrijft het kanaal. " Hij was volgens onze volgers helemaal van het padje af" Het lijkt erop dat de zanger opnieuw in een neerwaartse spiraal is beland.

Nóg meer Gordon

Maar het blijft niet bij twee programma's waarin Gordon zijn televisie-comeback maakt. Medio januari is de zanger ook te gast in Verborgen Verleden. “Zijn achternaam heeft zanger Gordon nooit mooi gevonden, maar op deze reis terug in de tijd – een muzikale achtbaan – worden oude wonden gedicht en draagt hij voor het eerst de naam Heuckeroth met trots” , meldt NTR .
Op zaterdag 20 januari gaan we erachter komen wat Gordon in de bergen van Tirol zoekt.