Maxime Meiland reageert op aangifte: 'Houd me rustig'

Entertainment
woensdag, 13 december 2023 om 10:53
ontwerp zonder titel 2023 12 13t102258327
De man die door Maxime Meiland beschuldigd wordt van verkrachting, heeft afgelopen week aangifte gedaan tegen de realityster. Hij zegt dat hij Maxime helemaal niet heeft verkracht en dat zij hem onterecht heeft beschuldigd. Maxime reageerde dinsdag voor het eerst op deze aantijgingen.

In de bosjes

De 'verkrachter' van Maxime Meiland deelde onlangs zijn kant van het verhaal . De betreffende man beweert dat hij en Maxime elkaar hebben ontmoet in Noordwijk toen ze allebei vijftien jaar oud waren. De ontmoeting leidde tot een gezellige tijd tussen hen beiden, waarbij ze even later in de bosjes terechtkwamen. " Maxime was duidelijk meer ervaren dan ik. Ze had meer meegemaakt. Ik had voor haar nog maar één keer gemeenschap gehad. Maxime nam het initiatief en begon dingen bij mij te doen, als je begrijpt wat ik bedoel … ", zegt de man in Story .
De man bevond zich nog in zijn verkennende periode. Hij geeft aan dat hij nog onervaren was, terwijl het duidelijk was dat Maxime dat niet was. " We gingen in elkaar op en hadden gemeenschap. " Vrienden van de man zaten twintig meter verderop nog ontspannen op het bankje en gingen op zoek naar het tweetal. " Toen ze ons vonden en dichterbij kwamen, zat Maxime bovenop me. "

Aangifte

Inmiddels heeft de man aangifte gedaan tegen Maxime. Hij eist dat het boek van Maxime, waarin ze het verhaal vertelt, uit de boekhandel wordt gehaald en hij eist een rectificatie in De Telegraaf .
Daarnaast stelt hij eisen voor materiële en immateriële schadevergoeding. " In de sommatie wordt geëist dat alle exemplaren van de biografie van Maxime Meiland uit de handel worden genomen én te blijven zolang alle passages waarin mijn cliënt valselijk beschuldigd wordt, niet naar waarheid zijn aangepast ", zegt zijn advocaat Peter Schouten . "‘ Het is evident dat mijn cliënt ernstige reputatieschade heeft opgelopen bij personen die hem kennen, en personen uit zijn leefomgeving die hem kunnen herkennen uit het boek, ook al wordt hij daarin niet onder zijn eigen naam vermeld. "

Reactie Maxime

Afgelopen dinsdag reageert Maxime voor het eerst reactie op de aangifte die tegen haar is ingediend. In De 538 Middagshow deelt ze hoe het momenteel met haar gaat. " We hebben nu een advocaat, dus ik kan en mag er niets over zeggen. Ik wil natuurlijk eigenlijk heel veel zeggen, maar dat mag nog niet ", vertelt Maxime.
Ze vertelt verder: " Ik houd me rustig. Het is toch zwaar om het er elke keer weer over te hebben, dus ik was heel blij dat die periode afgelopen is en dan krijg je dit weer. Het is niet leuk. "