Kijkers irriteren zich aan Peter Gillis: 'Kan geen schatje meer horen'

Entertainment
woensdag, 13 december 2023 om 11:16
ontwerp zonder titel 2023 12 13t105926009
Dinsdagavond keek televisiekijkend Nederland weer massaal naar Familie Gillis: Massa is Kassa. In deze aflevering genoten Peter Gillis en Wendy van Hout van een romantische avond samen, maar de kijkers waren niet zo gediend van de kleffe uitspraken van Peter.

'Kan geen schatje meer horen'

Peter Gillis en Wendy van Hout beleven een romantische avond samen. De twee gaan in een jacuzzi vol rozenblaadjes, maar wat opvalt bij kijkers is dat Peter zijn vriendin wel heel vaak 'schatje' noemt. " Ik kan het woord schatje niet meer horen ", aldus een kijker op X. Iemand anders reageert op de uitzending met: " Echt, ik zou agressief worden van dat 'schatje' de hele tijd. "

Tweet not found

The embedded tweet could not be foundโ€ฆ

Haarborstel-incident

dat kijkers zich irriteren aan het stel. In een eerdere aflevering van Massa is Kassa
zijn Peter en Wendy op vakantie in Italiรซ. Wendy is op zoek naar een nieuwe haarborstel in een plaatselijk winkeltje. Terwijl ze voor de borstels staan, zegt Peter: " Gebruik hem gewoon. Geef maar hier.
" Wendy zegt dat hij dat echt niet kan maken, maar een paar tellen later zegt ze toch: " Test eens
". Hierop kamt Peter flink met de borstel door de haren van zijn vriendin.
Eenmaal bij de kassa aangekomen, zegt Wendy tegen de verkoopster dat ze vermoed dat de borstel al eerder is gebruikt. " Zo te zien heeft iemand hem gebruikt. Er zit een zwarte haar in."
Omdat er haren in de borstel zitten, die overduidelijk van haarzelf zijn, wil Wendy korting op de borstel. En het lijkt erop dat ze haar zin heeft gekregen. Als het stel de winkel uitloopt zegt Wendy: "Zo, die kunnen we weer van de belasting aftrekken schat. "