Debbie en Paul uit B&B Vol Liefde blikken terug op een bijzonder jaar

Entertainment
door Indy
woensdag, 13 december 2023 om 11:52
ontwerp zonder titel 2023 12 13t112902309
De échte B&B Vol Liefde-fans is het vast niet ontgaan: de vonken tussen Debbie en Paul spatten er vanaf. De twee hebben elkaar ontmoet tijdens hun deelname aan het programma en het is nog steeds dikke mik. In Renze blikt het verliefde koppel terug op hun liefdesavontuur én vertellen ze wat de toekomst voor hen in petto heeft.

Debbie en Paul

Het was pas op de laatste avond dat de vonk tussen Paul en Debbie oversloeg in B&B Vol Liefde . Het was een avond vol passie en beide partijen genoten ervan. Paul heeft toen zelfs de vraag der vragen gesteld en Debbie heeft volmondig ja gezegd. Ze geeft aan klaar te zijn voor deze volgende stap.
De relatie van Debbie en Paul bloeit nog steeds en ze vertelt dat het geweldig voelt om hem aan haar zijde te hebben en dat ze goed bij elkaar passen.

Nog steeds in de wolken

B&B Vol Liefde -Debbie stal de harten van de kijkers en Paul stal die van haar. De twee tortelduifjes hebben nog steeds dikke verkering en blikken terug op hun liefdesavontuur én kijken vooruit naar de toekomst in Renze.
Toen we de vrolijke B&B-eigenaresse leerden kennen, gaf ze haar leven een 8. Hoe kijkt ze daar nu naar? " Ik zeg het wel eens vaker: 'Schat, die 8 is wel hoger geworden.' Ik geef het nu een 9 en soms zelfs een 9+. Het leven is leuker met een vriend aan je zijde en die heb ik nu. "
Stond dit tv-jaar helemaal in het teken van de zoete romance van Debbie en Paul in B&B Vol Liefde ? Wat ons betreft wel ! Het koppel is nog steeds helemaal in de wolken met elkaar en televisiekijkend Nederland kan ook maar geen genoeg krijgen van de tortelduifjes. Zo brengt Debbie binnenkort haar eigen boek uit en gaat Paul binnenkort op visite bij Maarten van Rossem en Philip Freriks in De Slimste Mens .

Eigen programma?

Stiekem willen we allemaal wel wat meer zien van ons favoriete tv-koppel, maar zullen de twee - à la de Meilandjes - ook beginnen aan een programma samen? " Absoluut niet ", antwoordt Debbie stellig. " Er zou interesse zijn van mensen die jullie willen blijven volgen ", zegt Renze Klamer dan. " We hebben weleens mensen die ons benaderen met plannen. Als er iemand met een heel leuk plan komt, wie weet ", zegt Debbie. " Maar dat is totaal niet aan de orde nu. " Nog eventjes afwachten dus!