Foto: Monique Westenberg is wel wat beters gewend

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 30 juni 2023 om 16:00
monique westenberg luxe
Monique Westenberg houdt wel van een beetje luxe en daar maakt ze ook zeker geen geheim van. Vandaag laat ze even weten dat ze wel wat beters gewend is dan wat ze vandaag voorgeschoteld kreeg.

Luxepoes Monique Westenberg

Monique Westenberg zit er wel warmpjes bij in haar villa in Vinkeveen. Lekker zorgen voor haar zoontje, beetje kleding ontwerpen en verkopen. Het bevalt haar allemaal prima. Vooral als er dan nog zo'n vent bij loopt die soms komt aanwaaien, dan weer een paar maanden niet en dan komt 'ie weer terug.
Monique heeft dus wel wat standaarden, behalve op liefdesgebied, daar is het zelfrespect namelijk ver te zoeken. Ze laat André Hazes constant terugkomen, wat hij ook allemaal flikt.

'Lekkere' koffie

Vervelende dag voor Monique Westenberg, ze heeft namelijk een kapotte autoband! Hoe kan dat nou? Dikke pech. "Dan maar even 3 kwartier in het zonnetje wachten"
, laat Monique weten op Instagram. Zwaar leven heeft ze toch ook. Blijkbaar wel, want die koffie van het tankstation bevalt haar niet. "Met een 'lekker' bakkie"
, laat ze weten met een sarcastische ondertoon. We snappen wel als je altijd luxe koffiebonen hebt, dit voor onze Moon niet goed genoeg is.
schermc2adafbeelding 2023 06 30 om 095905
Beeld: Instagram @moniquenoell