Deze BN'er dreigt Yvonne Coldeweijer een klap voor haar kop te geven

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 30 juni 2023 om 15:08
tineke de nooij yvonne coldeweijer slaan
Bekende Nederlanders zijn over het algemeen niet echt fan van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Maar Tineke van Nooij is pas écht klaar met haar. "Als ik haar zou zien, zou ze van mij een klap voor haar kop krijgen!"

De relatie van Leontine Borsato

Yvonne Coldeweijer laat zich regelmatig uit over Leontine Borsato. Ze had het laatst over de relatie met John Huiberts die gestrand is, Leontine zou namelijk te lui zijn. "Leontine is meer een uitslaper en voert niet veel uit op een dag. Dit inspireerde hem niet echt en hij vond haar wat inhoudsloos", vertelde Yvonne.
Inmiddels lijken de twee wel weer bij elkaar te zijn. "Eerst leek de relatie na een maand of drie weer voorbij, en na weer drie, vier maanden zijn ze elkaar toch weer aan het opzoeken" , vertelde Evert Santegoeds. "En samen weer op reis. Dat geeft toch wel hoop voor de toekomst."

Tineke de Nooij dreigt Yvonne Coldeweijer te slaan

Tineke de Nooij vindt het belachelijk dat Yvonne dit naar buiten bracht. "Het gaat dan meisje Coldeweijer geen moer aan wat Leontine doet en hoelang ze in bed ligt! Het is een schande dat ze dit aan de kaak stelt, überhaupt ter discussie stelt" , vertelt ze in Nieuwe Revu .
Het zit Tineke écht heel hoog. Zo hoog, dat ze Yvonne wel een klap zou willen verkopen. "Ik vind het te schandalig voor woorden en het gaat haar geen ene sodemieter aan. Als ik haar zou zien, zou ze van mij een klap voor haar kop krijgen!" Ze vindt Yvonne in ieder geval een grote mafkees.