Sylvia Geersen gaat voor een compleet nieuwe look

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 30 juni 2023 om 12:01
nieuwe look sylvia geersen
Sylvia Geersen laat regelmatig wat aan haar uiterlijk doen. Nu laat ze op Instagram weten dat ze voor een volledig nieuwe look gaat.

Sylvia Geersen en ál haar tv-programma's

Sylvia Geersen heeft deelgenomen aan het eerste seizoen van Hollands Next Top Model. Hier wist ze het tot de finale te schoppen, maar eindigde wel op de twee plaats.
Na jarenlang eigenlijk niet tot nauwelijks op televisie te zijn geweest, vond ze het wel weer tijd worden. Nu neemt ze het er ook flink van, want er is bijna geen enkel programma waar Sylvia niet aan deel heeft genomen. Ze nam deel aan Special Forces VIPS , De Verraders, The Roast en ze vond de liefde bij Joris in De Bachelorette. Maar daar stopt het zeker niet, vandaag kwam het nieuws naar buiten dat ze wéér meedoet aan een programma. Dit keer Het Perfecte Plaatje !

Een nieuwe look

Sylvia Geersen staat toch wel een beetje bekend om haar volle bos met lange lokken. Maar het was voor Sylvia tijd voor wat nieuws! Ze besloot namelijk de schaar in haar lokken te laten zetten, die hadden we écht niet aan zien komen om eerlijk te zijn. "We gaan voor kort haar" , vertelt Sylvia erover. "Ook wel een keer leuk, altijd dat lange haar. Ik ben het helemaal zat!"
Wat staat het haar goed! Ze de foto van haar nieuwe look hieronder:
schermc2adafbeelding 2023 06 30 om 100032
Beeld: Instagram @sylviageersen