BN'ers

Sylvia Geersen

Sylvia Geersen is geboren in Rotterdam op 29 september 1985. Ze is bekend als model en staat opnieuw in de spotlights als de nieuwe Bachelorette.

Bekend geworden

Sylvia Geersen heeft haar naamsbekendheid te danken aan haar deelname aan Holland Next Top Model in 2006. Ze eindigde hier op de tweede plaats, maar hield er een mooie modellencarrière aan over. Ze werd het nieuwe gezicht van cosmeticamerk Laura Mercier, ze verscheen op billboards voor het merk Guess en kwam als ‘nieuwe Cora’ voor in de reclames van Mora.

In 2011 was Sylvia Geersen opnieuw te zien in twee televisieprogramma’s. Ze was te zien in Fort Boyard en ze deed mee aan Expeditie Robinson. Ook kreeg ze in datzelfde jaar een eigen realityserie Sylvia’s Secrets waarin haar afkickproces van cocaïne werd laten zien. In 2022 deed ze mee aan De Alleskunner Vips en De Verraders, maar natuurlijk staat ze ook bekend als de nieuwe Bachelorette.

Privéleven

Aangezien Sylvia Geersen de nieuwe Bachelorette is, heeft ze geen relatie. In 2016 is ze echter wel getrouwd met de Mexicaan Regelio Castro Martinez maar al snel baalde ze van die keuze. Ze ontmoette hem via social media en het kostte ze maar 11 dagen om het ja-woord aan elkaar te geven. Helaas bleek deze keuze toch wel écht te snel gemaakt, want na een paar maanden liep het eigenlijk al stuk. Maar helaas is er aan dit huwelijk officieel gezien nog geen einde gekomen, op papier zijn de twee namelijk nog steeds getrouwd.

Sylvia wilt dolgraag scheiden van haar ex, maar hij werkt niet mee. Hij schijnt namelijk een tikkeltje psycho te zijn. In 2018 schakelde ze zelfs de hulp in van misdaadjournalist John van den Heuvel om haar van haar ex van te helpen.

Grootste schandalen

Misschien moet het nog komen maar er zijn nog geen grote schandalen rondom de naam Sylvia Geersen. Maar goed ze gaat natuurlijk wel meedoen aan de Bachelorette en we weten vanuit onze ervaring met Tony Junior en Thomas van der Vlugt dat er wel drama van kan komen. Wel kwam er naar buiten dat het ‘lastig’ zou zijn om mannen te vinden zijn voor Bachelorette Sylvia. Wij zijn benieuwd waar de crew mee komt.