Sylvia Geersen praat over haar breuk met Joris: 'Zien hoe het loopt'

Entertainment
dinsdag, 23 januari 2024 om 14:10
ontwerp zonder titel 2024 01 23t120604951
Onlangs deelde Sylvia Geersen het trieste nieuws dat zij en Joris uit elkaar zijn gegaan. Voor de camera van Shownieuws spreekt ze zich nu voor het eerst uit over de breuk.

Uit elkaar

In een hartverscheurende mededeling deelt Sylvia Geersen mee dat een relatiebreuk de beste beslissing is voor hen beiden. Ze schrijft: " Onze tijd samen is een waardevol hoofdstuk in ons leven geweest, gevuld met liefde, groei en mooie herinneringen. We koesteren de momenten die we hebben gedeeld en kijken met respect en genegenheid terug op onze tijd samen. "
Bridget Maasland beweert dat Sylvia Geersen en Joris Smits een verschillende visie hadden op de toekomst. " Het kwam niet met elkaar overeen ", vertelde Bridget bij RTL Boulevard . “ Sylvia wilde zich settelen, terwijl Joris daar nog niet klaar voor was. ” Voor Rob Goossens is was het geen verrassing. “ Het zag er al niet bepaald fraai uit dat Sylvia alle foto’s met Joris verwijderd had, dat was de belangrijkste rode vlag ”, zegt de entertainmentexpert.

Hekel

De geruchten dat het wéér over en uit
zou zijn tussen Sylvia en Joris Smits deden al het hele jaar de ronde. Yvonne Coldeweijer heeft dit ook al meerdere malen aangekaart op Instagram . Zo deelde de juicekoningin in oktober het volgende: “ Sylvia was afgelopen weekend in café de Witte Aap in Rotterdam en daar heeft ze aan meerdere mensen verteld dat de relatie voorbij is.
Yvonne speculeerde zelfs zo ver dat ze de volgende uitspraak deed: “ Ze heeft zelfs gezegd dat ze een hekel heeft aan Joris! Nou, dat klinkt niet echt gezellig.
” Terwijl Sylvia deze uitspraken doet, lijkt het erop dat ze al enkele drankjes genuttigd heeft.

Sylvia Geersen reageert op breuk

" Waarom het niet gelukt is? Ja, dat is wel privé natuurlijk ", begint Sylvia. " Joris en ik houden nog steeds van elkaar, en hebben iedere dag nog contact, alsof er niks veranderd is. Maar af en toe loop het zo... Ik weet het zelf ook even niet. Het is nog heel vers. "
" Het is even goed zo ", vervolgt ze. " Er stond ook veel druk op ons. Mensen vroegen vaak: zijn jullie nog samen? Op een gegeven momenten dachten we: even de druk eraf en we zien wel hoe het verder loopt. "