Wendy van Dijk krijgt in moeilijke tijd geen bericht van collega Martien Meiland: 'Dat ligt mij niet'

Entertainment
dinsdag, 23 januari 2024 om 13:00
ontwerp zonder titel 2024 01 23t112935537
Zelfs van collega's kun je niet altijd op steun rekenen: Martien Meiland heeft geen bericht gestuurd naar Wendy van Dijk na het tragische nieuws over haar 13-jarige dochter. "Dat ligt mij niet."

Zieke dochter

" Helaas hebben wij, vlak voor kerst, te horen gekregen dat onze dappere dochter Lizzy een zeldzame bloedziekte heeft ", schrijft Wendy van Dijk in een emotioneel bericht op Instagram. " Op dit moment maakt haar lichaam zelf geen nieuwe bloedcellen aan, waardoor ze extra kwetsbaar is en weinig mensen mag ontmoeten. "
Op dit moment ontvangt de 13-jarige dochter van Wendy en haar man Erland Galjaard behandeling in het LUMC in Leiden. " Lizzy wordt uitstekend begeleid door haar artsen. We hebben er alle vertrouwen in dat ze hier goed uit zal komen. Op dit moment staat alles in het teken van haar herstel, en daarom heb ik besloten mijn televisie- en acteerwerk tijdelijk on hold te zetten. "

Wendy van Dijk krijgt in moeilijke tijd geen bericht van collega Martien Meiland: 'Dat ligt mij niet'

Wegens de ontdekking dat haar dochter een zeldzame bloedziekte heeft, heeft Wendy van Dijk onmiddellijk al haar televisiewerk stopgezet. Het is raadzaam dat haar gezin zich zoveel mogelijk isoleert. Hierdoor zijn de opnames van het programma " Wie van de Drie,
" waarin ze samenwerkt met onder andere SBS6-collega Martien Meiland, tijdelijk gestaakt.
Wat vindt Martien nu daarvan? “ Nou, daar ben ik natuurlijk heel erg van geschrokken. Niet alleen ik, maar wij allemaal, want het is natuurlijk vreselijk wat er met de dochter van Erland en Wendy gebeurd is ”, reageert hij in Shownieuws . Zijn levenspartner Erica Meiland daarop: “ Het is een heel moeilijke tijd. Ze is vandaag ook nog jarig, Wendy.
De Shownieuws
-verslaggeefster vraagt zich af welk bericht Martien naar Wendy heeft gestuurd. " App je dan veel met d’r of bel je met d’r?
" Dan blijkt dat Martien zelfs geen berichtje heeft gestuurd. " Nee, want ik weet uit ervaring dat als jij in zo’n moeilijk iets zit en je wordt steeds, maar geconfronteerd door appjes of telefoontjes, weet je … Nee, dat, nee, dat ligt mij niet, nee. " Erica vervolgt: " Nee, maar we denken wel aan hen ." En Martien sluit af: “ Jazeker, zeker.