Yvonne Coldeweijer gevraagd voor nieuw seizoen Chateau Meiland VIPS: ‘Groot fan’

Entertainment
door Lois
maandag, 26 februari 2024 om 18:23
familie meiland
In het nieuwe seizoen, Chateau Meiland VIPS, legt de familie iedere week twee BN’ers in de watten. De familie had hun zinnen gezet op niemand minder dan Yvonne Coldeweijer als speciale gast....

Chateau Meiland VIPS

In een interview met RTL Boulevard, laat Martien Meiland weten dat het nieuwe seizoen dit najaar van start gaat, maar dit keer met een twist - het speelt zich voornamelijk af in het buitenland. Over de specifieke locatie laat Martien niks los. "Dat is het enige wat ik erover ga zeggen." Na het succes van eerdere shows als Casa di Beau en Boerderij van Dorst, lijkt Martien Meiland de geknipte man voor een vergelijkbare show.

Bekende Nederlanders

Het concept draait om het uitnodigen van bekende Nederlanders om een nachtje te logeren in hun pension. De eerste gasten zijn al aangekondigd, met namen als Wolter Kroes en Patricia Paay die de charme van het Chateau gaan ervaren. Erica Meiland laat weten aan De Telegraaf dat ze ook de grote wens hadden om Catherine Keyl, Patty Brard, Koen (Kardashian) Pieter van Dijk, Sylvia Geersen en Victor Brand te ontvangen.
Yvonne Coldeweijer is ook gevraagd. Zij wilde wel, alleen ze stond op het punt om te bevallen. De Meilandjes zijn groot fan van de juicekoningin. "Ik vind haar enig", vervolgt Erica. "Ze zegt waar het op staat en houdt niet van mensen die vreemdgaan. Ze heeft het nooit over ons, wij doen dat soort dingen niet.”

Speciale kamers

Code Rosé, het pension van de familie Meiland, bleef in januari voor ‘normale’ gasten gesloten. Speciale kamers werden vrijgehouden voor de VIP-logés van Chateau Meiland VIPS, dat vanavond op SBS6 te zien is.
De toekomst van de Meilandjes blijft nog spannend. Het lijkt erop te wijzen dat Martien en Erica media afstand willen nemen. Volgens biograaf Jan Dijkgraaf, die verschillende boeken voor de Meilandjes heeft geschreven, is het einde van Chateau Meiland in zicht. Zo zou er een slotboek in de maak zijn.