Bridget Maasland deelt voorproefje van Het Jachtseizoen: 'Paar verrassingen in petto'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 26 maart 2024 om 9:06
bridget maasland
De week begint met een flinke dosis adrenaline voor Bridget Maasland en Clarice Stenger, die op de vlucht slaan voor de mannen van StukTV in hun programma 'Het Jachtseizoen'. Via Instagram Stories geeft Bridget de kijkers al een voorproefje van hun avontuur.

Bridget Maasland Jachtseizoen

In 'Het Jachtseizoen' proberen bekende Nederlanders een dag lang uit handen te blijven van Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens van het YouTube-kanaal StukTV. Deze keer is het de beurt aan Bridget Maasland en Clarice Stenger om te ontsnappen aan het meedogenloze trio.
In 2021 verscheen het Jachtseizoen voor het eerst op Nederlandse televisie, nadat de eerste zes seizoenen massaal bekeken werden op het YouTube-kanaal van StukTV. Op YouTube begonnen de mannen van Stuk in 2016 met de eerste afleveringen.

De deelnemers

In vorige seizoenen zagen we onder andere Armin van Buuren, Yvon Jaspers, Pieter Valley, Bilal Wahib en Robbert Rodenburg de uitdaging aangaan om aan team Stuk te ontsnappen. De deelnemers van het nieuwe seizoen zijn onlangs bekendgemaakt. Onder hen bevinden zich onder andere Sylvia Geersen, Ferry Doedens, Wolter Kroes, John de Bever, en Tim en Tom Coronel. Dit spannende avontuur is vanaf 25 april te volgen op SBS6.

'Boevenpak'

Bridget Maasland deelt beelden via Instagram Stories waarop zowel zij als Clarice Stenger gehuld zijn in het kenmerkende oranje 'boevenpak'. "Clarice en ik gaan de mannen van StukTV ontvluchten," deelt de presentatrice enthousiast. "En we hebben een paar verrassingen in petto. We moeten natuurlijk wel winnen!"
Giel, Thomas en Stefan gaan met een bus vol geavanceerde technologie op jacht naar een ontsnapte BN'er. De bekende boeven trekken álles uit de kast om niet gepakt te worden. In 'Het Jachtseizoen' moeten de bekende deelnemers vier uur lang uit handen zien te blijven van de StukTV-makers. Lukt het hen om langer dan vier uur uit handen te blijven, dan winnen zij het spel.