Thomas Berge zet ex-vriendin onder druk: 'Houdt portemonnee dicht'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 26 maart 2024 om 11:36
eliannezweipfenning 1711033715 3328714524284135598 452560347 1
De relatiebreuk tussen Elianne Zweipfenning en Thomas Berge is inmiddels bevestigd, maar wat er nu gebeurd is opmerkelijk. Hoewel Elianne eerst beweerde dat Thomas is vreemdgegaan, ontkent ze dit nu juist. Erg opvallend als je het Yvonne Coldeweijer vraagt, die heeft vernomen dat het anders in elkaar zit.

Elianne Zweipfenning Thomas Berge uit elkaar

Elianne heeft onlangs een bericht op haar Instagram gedeeld met: "May god bless cheaters with cheaters," maar heeft dit er alweer snel afgehaald. In een interview met Shownieuws bevestigde Elianne nogmaals dat Thomas 'dirty talk' heeft gehad met andere dames en geeft ze aan dat ze 'kapot van verdriet' is. Maar het heeft niet lang geduurd of Elianne trekt haar beschuldigingen weer in. Ze deelt een foto met het volgende eronder geschreven: "Bij deze wil ik dan ook duidelijk maken dat Chiel binnen onze relatie nooit is vreemdgegaan en geen ‘dirty talk‘ heeft gehad met andere vrouwen." Dit is erg opmerkelijk omdat ze eerder beweerde dat dit wél het geval was.

Onder druk

Veel volgers hebben het vermoeden dat Elianne mogelijk onder druk staat door de zanger. Zo heeft ze dit bericht direct geplaatst na het bericht van Thomas die beweert dat hij geen contact heeft gehad met andere vrouwen. Het lijkt er op dat Elianne spijt heeft van haar beweringen. Een bron laat Yvonne Coldeweijer het volgende weten: "Ik denk dat hij haar financieel ondersteunt. Aangezien zij een bericht heeft geplaatst over het feit dat het een onzekere tijd wordt voor haar. Social media is haar inkomen… Ik denk dat Chiel zijn portemonnee dichthoudt als zij lelijke dingetjes zegt.”

"Niet zo'n leuk mens"

Yvonne weet inmiddels meer af van de situatie en over Elianne en deelt het volgende op haar Instagram: "Ik heb sinds vorige week best veel berichten ontvangen over mensen die mij waarschuwen voor Elianne. Ze is schijnbaar niet zo’n leuk mens." Zo beweerd Yvonne dat Elianne vreselijk is en dat deze actie wel bij haar past. "Vind ik dat een reden om je gezin in de steek te laten? Nee. Je hebt twee kinderen. Dan had je daar, maar eerder over na moeten denken. Ik vind het dus nog steeds niet kunnen."