Monique Westenberg reageert fel op volger: 'Koekkoek'

Entertainment
door Tika
maandag, 03 april 2023 om 13:45
monique westenberg reageert fel op volger
Het is nog niet zo lang geleden sinds mini André Hazes is geopereerd aan zijn neus- en keelamandelen. Omdat de kleine er nog flink last van heeft, leek het moeder Monique Westenberg een leuk idee om samen een kussenfort te bouwen. Natuurlijk zijn er altijd mensen die wat negatiefs hebben te zeggen. Jammer voor hen, want Mo gaat er fel tegenin.

Monique Westenberg zorgt voor gezelligheid

Vorige week zijn de neus- en keelamandelen van de zoon van André en Monique eruit gehaald. Dit is niet niks en al helemaal niet op zo'n jonge leeftijd. Monique laat via Instagram weten dat na al het bankhangen, ze even wat leuks willen doen. "De afgelopen dagen zijn we aan huis gekluisterd geweest vanwege Andre's herstel na zijn operatie. Veel films gekeken en ijsjes gegeten. Hij had er behoorlijk last van", schrijft ze. Sinds gisteravond heeft mini Dré ook weer wat meer energie. Samen bouwen de twee een kussenfort in de woonkamer.
naamloos 642ac5ce557b0
Beeld: Instagram @moniquenoell

'Wie zou het dan moeten zijn volgens jou?'

Monique zorgt er altijd voor dat het gezicht van mini Dré onherkenbaar is. Nu is dat dus ook het geval en voor sommige mensen is dat erg verwarrend. "Dit is je zoon niet. Walgelijk om dat dan zo te tonen", reageert een volger. Hele vreemde reactie... "Oh? Wie zou het dan wel zijn volgens jou? Koekoek", schrijft ze fel terug. Gelukkig staat ze er niet alleen voor. "Ik denk dat die mevrouw vergeet dat kleintjes groter worden. En hele blonde haartjes, donkerder worden… Hier thuis ook zo’n eentje."