Yvonne Coldeweijer onthult: 'John de Mol is woest'

Entertainment
door Denise
maandag, 03 april 2023 om 13:50
ontwerp zonder titel 2023 04 03t153311701
Linde de Jong, creative director van Talpa, zou afgelopen week ontslagen zijn door haar baas John de Mol. Dit bericht deelt Yvonne Coldeweijer op haar Instagram. The Voice of Holland advocaat Sebas Diekstra is inmiddels hier ook op de hoogte van: "Heel benieuwd of dit nieuws klopt."

John de Mol ontslaat Linde de Jong

Iedereen was in shock vorig jaar toen Tim Hofman met een aflevering kwam over de schokkende onthullingen over The Voice of Holland. In de tweede aflevering van BOOS vertelde een medewerker dat Linde de Jong, creative director en zakelijk directeur Rick Brug aanklopten bij John de Mol met vier meldingen. Het zou dus kunnen dat John de Mol de meldingen binnen kreeg en er niks aan zou doen, maar het kon ook zo zijn dat de meldingen nooit zijn doorgebriefd, zegt Tim. En het laatste is waar, Linde en Rick hebben John nooit op de hoogte gesteld van wat er speelde bij The Voice. Linde de Jong zou nu ontslagen zijn door John. Yvonne deelt op Instagram: "Volgens een inside spion is Linde afgelopen week door John ontslagen. John is er woest over dat nu blijkt uit het rapport (blijkbaar de uitgebreidere versie) dat zij alles heeft geweten en dit bewust niet heeft geïnformeerd."

The Voice advocaat reageert

Ook The Voice advocaat Sebas Diekstra heeft lucht gekregen van het verhaal. Op Twitter schrijft hij: "Heel benieuwd of dit nieuws klopt." Het rapport kwam vorige week naar buiten. Een eerdere versie was zonder namen, maar deze versie bevatten wel namen. Sebas hoopt op een reactie van Talpa. Op Twitter zegt hij: "Het zou goed zijn als Talpa in de uitgebreidere reactie ook ingaat op de rol van de creative director en de zakelijk directeur. Zij waren in ieder geval op de hoogte van de eerdere meldingen, maar hebben de meldsters in de kou laten staan. Dat valt hen aan te rekenen. "
data80877383 31719c 642ac8fbcbd66
Beeld: BOOS BNNVARA
We zijn benieuwd of John de Mol Linde echt heeft ontslagen.