Monique Westenberg slaat terug naar hater: 'Meeeeh'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 12 mei 2023 om 8:56
monique westenberg haters
Monique Westenberg krijgt op dagelijkse basis toch wel wat haat over zich heen. Toch is ze niet op haar mondje gevallen en durft ze zeker terug te slaan. Gisteren kreeg ze weer een comment die vroeg om een reactie.

Q&A met Monique Westenberg

Monique doet een vragenrondje op Instagram, waarin ze veel vragen krijgt over de reis die ze met André Hazes en hun zoontje Dré heeft gemaakt. Over haar favoriete plekken, wat ze het mooiste moment van de reis vond. Monique geeft later ook aan dat er ook weer wat weekdieren tussen zaten. Wij denken dat dit zou gaan over mensen die alles willen weten over haar relatie met André.

Haters gonna hate

Over de kledingstijl van Monique zijn velen niet te spreken, met name als ze iets van haar eigen kledinglijn draagt. Nu ging het over het feit dat Monique op een foto geen bh aan heeft. "Doe een bh aan achterlijke geit u zoon zit erbij", vertelde een volger.
Ondanks dat Monique vaak niet op de haatreacties reageert, besluit ze deze even uit te lichten. "Meeeeh... heb jij ooit een geit met een bh gezien?"
foto monique haters 645de73a21cb9