Video: Monique Westenberg laat weer blijken dat ze geen zelfrespect heeft

Entertainment
door Denise
dinsdag, 20 juni 2023 om 16:53
ontwerp zonder titel 2023 06 20t163726907
Monique Westenberg deelt even een belangrijk feitje vandaag. De vrouw had kennelijk weer een tekort aan aandacht, daarom deelde ze even een mooie video dat het zij en André Hazes negen jaar terug hun eerste date hadden. Hier moeten we natuurlijk allemaal uiteraard bij stilstaan.

Bijzondere dag voor Monique Westenberg en André Hazes

Een bijzondere dag vandaag, André Hazes en Monique Westenberh hadden negen jaar geleden hun eerste date. Monique wil dat haar volgers allemaal hierbij stil staan. Om deze dag te vieren deelt Monique een filmpje van haarzelf met André, waarin we zien dat het koppel er piepjong uit zag, en dan bedoelen we natuurlijk vooral André.

Monique deelt uitgebreid verhaal van eerste date met André

Ook vindt ze het nodig om even een heel uitgebreid verhaal bij de video te zetten. Zo schrijft ze bij het filmpje: "20 juni 2014, we hadden onze eerste date. Ik zou wel even wat gaan eten met die snotneus. Stoer als ik was reed ik naar Vinkeveen en daar stond hij me op te wachten. Tering, wat voelde ik nou? Vuurwerk door m’n hele lijf. Meteen. Bij die eerste blik."
Monique vertelt dat zij normaal gesproken altijd haar woordje klaar heeft, maar toen ze met Andé was, werd ze stil. Ze had ook nog de pech dat haar hak afbrak en daarnaast had ze ook nog een koortslip. Het zat de arme vrouw niet mee.
Ze vervolgt met: "Dankzij zijn vlotte babbel en humor kwam ik weer los en hadden we een hele leuke avond en werd het bij het afscheid toch een kus. Ik reed naar huis met een lading vlinders in m’n buik. Shit wat moet ik hier nou mee?? Hij is verdomme 16 jaar jonger en alleen maar scharrelen daar ben ik echt niet van." André is dat echter nog steeds, maar goed.
Monique vertelt dat op gegeven moment André voor haar stond en vertelde dat hij tot over zijn oren verliefd was. "Mijn benen trilde en ik hoorde mezelf zeggen “ik ook”! Nu vandaag negen jaar verder, met veel pieken en dalen, veel mooie lessen en uitdagingen, een prachtige zoon en drie hondenkinderen verder, voel ik ze nog steeds, die vlinders. En hij, hij heeft sinds die dag voor de rest van z’n leven last van een koortslip! Fijne first date day André, ik houd van jou. "
André heeft ook weer veel te zoetsappige gereageerd op de video van zijn 'grote liefde'. Zal die bruiloft er dan toch komen, of is de relatie deze keer ook weer van korte duur?