Linda de Mol eindelijk weer verliefd: 'Ik schiet gewoon vol'

Entertainment
door Denise
dinsdag, 20 juni 2023 om 16:34
ontwerp zonder titel 2023 06 20t155736760
Linda de Mol zit weer op een roze wolk. En dit komt niet door een man, maar door haar pups. In haar nieuwe editorial schrijft ze dat ze 'tot over allebei haar oren' verliefd is op haar puppy's.

Linda de Mol zielsgelukkig door pups

De twee nieuwe aanwinsten dragen de naam Molly en LouLou. De blonde labrador pups maken Lin ontzettend gelukkig. "En ze zijn zo niet normaal cute dat ze allebei in die toiletpapiercommercial kunnen. Het is serieus alsof ik een tweeling gebaard heb op mijn 58ste." Linda moet dit jaar haar vakantiehuis in Portugal even overslaan, omdat ze nu moet zorgen voor haar honden kinders. Als de hondjes hun behoefte moeten doen, kan ze heerlijk op haar gazon blijven. Deze tuin is namelijk net 'zo groot als een gemiddeld park.'
Iedereen weet dat puppy's veel werk zijn, en al helemaal als je er twee hebt. De presentatrice schrijft dat ze er gelukkig een heleboel liefde voor terug krijgt en aanhankelijkheid. "Als ze moe worden en ik ze half slapend met die zachte buikjes op schoot heb, schiet ik gewoon vol. Misschien omdat ik de wereld zo hard vind tegenwoordig."
Uiteraard staat Linda er niet alleen voor en is Jeroen Rietbergen er ook nog om de pups uit te laten. Daar dook eerder al een foto van op.