Foto: Anouk haalt keihard uit naar Waylon

Entertainment
door Denise
dinsdag, 20 juni 2023 om 15:03
ontwerp zonder titel 2023 06 20t142624100
Anouk haalt hard uit naar Waylon door een foto van hen samen te delen op haar Instagram Story. Deze foto van Waylon is volledig bewerkt en dan bedoelen we niet positief.

Geen contact tussen Anouk en Waylon

Voorheen konden Anouk en Waylon goed met elkaar opschieten, maar daar is nu niks meer van waar. The Voice of Holland collega's hebben geen contact meer met elkaar nadat de show van de zender is verdwenen. Waylon vond dat Anouk een stapje te ver ging, doordat ze zei dat ze het een 'corrupte bende' vond. Vervolgens verscheen er geen uitnodiging voor het huwelijk van Anouk bij Waylon op de mat.

Vreemdgaan van Waylon

Na alle heisa over The Voice of Holland kreeg Waylon nog meer op zijn dak. De zanger bedroog zijn grote liefde Bibi terwijl zij hoogzwanger was van de kleine . Waylon werd er uitgezet door Bibi, maar toch mocht hij weer terugkomen. Waylon ging door het stof. Er kwamen allerlei excuses naar boven waarom hij het nodig vond om vreemd te gaan. Zo vertelde hij dat hij last had van demonen en daarna ging het over experimenteren met zijn lid, omdat hij aangaf dat het daar beneden allemaal niet meer zo goed deed.

Bewerkte foto Waylon

Anouk vindt het allemaal vrij grote onzin. Dat blijkt maar weer door de foto die ze vandaag deelde op haar Instagram Story. Op deze foto feliciteert ze oud-collega Glennis Grace, maar we zien ook Waylon op dit kiekje. Waylon ziet er niet normaal uit, want de zangeres heeft hem volledig bewerkt. We zien een tattoo van Pinokkio die Anouk er zelf op heeft gezet, natuurlijk om aan te duiden dat ze hem een grote leugenaar vindt. En verder zien we een aubergine op zijn lid, nou ja dat spreekt voor zich...
Ook heeft Realityfbi de foto gedeeld en schrijft hierbij: "De schade van Anouk richting Waylon met deze bewerkte foto is overduidelijk. "
9b1a3618 dd8d 4244 a318 434097986f49