Pijnlijke gebeurtenis in relatie Sylvia Geersen en Joris Smits

Entertainment
door Denise
dinsdag, 20 juni 2023 om 14:31
ontwerp zonder titel 2023 06 20t132730704
De grote liefde van Sylvia Geersen, Joris Smits, heeft een ongelukje gehad. Hij heeft een heftige voetblessure opgelopen. Dat laat Sylvia weten op haar Instagram Story.

Pijnlijke voetblessure

Sylvia Geersen begint het filmpje met: "Ik dacht bij mezelf, ik geef even een update over Joris zijn voet. Hoe gaat het met je voet?" Joris reageert met: "Kijk maar, klompvoet." Sylvia laat in een filmpje zien hoe de voet van Joris eruitziet. "De Viking Run is niet helemaal gegaan zoals die had gedacht", zegt Sylvia. Joris heeft een marathon gelopen van 40 km en op het filmpje kunnen we zien dat de voet van Joris er helemaal dik uitziet. Gelukkig zorgt zijn vriendinnetje heel goed voor hem thuis.

Sylvia Geersen en Joris Smits

Sylvia deed natuurlijk mee aan The Bachelorette
, met succes, want haar prins op het witte paard was Joris. Met hem vertrok ze naar Nederland en hier zetten zij het avontuur voort. Sylvia en Joris hebben een heftige tijd achter de rug, want de juicechannels
zorgden er bijna voor dat het het einde van de relatie was. Gelukkig gaat het weer goed met het koppel en leven ze nu op een roze wolk.