Mark Gillis kan zichzelf op straat niet inhouden

Entertainment
door Tika
dinsdag, 20 juni 2023 om 14:15
mark gillis kan zichzelf op straat niet inhouden
De appel valt niet ver van de boom. Mark is net zo'n nare en asociale man als zijn vader Peter Gillis. Nu hij enige bekendheid heeft, denkt hij overal mee weg te komen. Niet alleen in het verkeer, maar ook op straat gedraagt hij zich als een idioot.

Mark Gillis veroorzaakt bijna een ongeluk

Mark zorgde laatst behoorlijk wat ophef. Met zijn Ferrari racete hij door de straten tot hij bijna op een andere auto knalt. Vervolgens stappen Mark en de passagiers uit het andere voertuig uit. Wat overigens erg moeizaam ging voor Markie Parkie. Zijn vader is inmiddels al 28 kilo kwijt, misschien kan hij daar nog wat van leren, in plaats van de nare trekjes overnemen.

Verhitte discussie

Toen liepen de emoties hoog op, het incident zorgde voor een verhitte discussie. Het hele gebeuren is op een Snapchat video vastgelegd. Eén van de mannen attendeerde Mark erop dat hij in een 30 zone reed, maar toen sloegen de knoppen door in het hoofd van de miljonairs zoon. Hij voelt zich natuurlijk groter – is ie ook – en beter dan alles en iedereen. Daarna stopt de video er plotseling mee.

Niet de eerste keer

We zijn ervan overtuigd dat dit niet de eerste keer is dat Mark in een verkeersruzie is beland. Zijn heftige reactie bevestigt het ook. Maar ja, als dit hetgeen is waar je mee bent opgegroeid, is het lastig om af te wijken van dat gedrag.